4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Probleme BMW 325 TD

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme BMW 325 TD

Saluate..

Posed un BMW 325 TD din 97`..am cateva probleme la el..si as dorii daca se poate cateva sfaturi daca aveti idee cam despre ce`i vorba..Pai problemele sunt in felu` urmator..:

-Cand motorul este rece..porneste imediat... la sfert(cum se zice)..in schimb cand sa incalzit...uneori ff greu..dar de obicei destul de greutz..

-Nu prea are viata de loc..ma ref sprint..in treptele 1&2 are niste intreruperi cand bag piciroru` in ea..si la relanti are mici,mici trepidatzii..

-Masina este dotata cu climatronic..Cand Ii pun contactul se aude un zgomot ciudat in el..cand o opresc ramane iar un zgomot ca un motoras care nu se mai opreste deloc..defapt el nu se opreste deloc acel sunet..Iar cand pornesc aerul conditionat..se aude un scartzait la motor,care uneori se aude..alteori nu..il scoate ff des si face urat cand e in turatie..

Cine imi poate da` mai multe detalii despre acet tip de masina Ii Multumesc..nu ma pricep si de altfel este prima mea masina diesel...Masina are si ea turbo..? daca are se poate ca turbina sa fie anulata,,?(si consuma destul de putin) cum sa imi dau seama..v`am zis este ff puturoasa pt 2.5..Aaaa s inca ceva..Am auzit la unele masini pe Motorina bineinteles.in momentul cand schimba treapta de ex din 3->4..se aude un sunet frumos gen WooooW.....asta cum se mai face? :D ms

 

Multumesc Si Astept Raspunsuri. :)

Imagini atasate

A intrebat ImPaCt318 (2,160 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Ai cam bagat lumea in ceata :)
Eu am la fel un 325 TD. Cand l-am luat, tragea greu in primele trepte 1-2, dar am schimbat filtrele si acum trage si in primele trepte. Dupa aceea se intindea mai greutz, asa ca am dat jos EGR-ul, si am curatat turbo-ul.

Asa sunt aceste motoare TD-urile ( TURBO DIESEL, deci are TURBO ! ), ci nu este TDS ( TURBO DIESEL SPORT ). Sunt mai puturoare de felul lor in sprint, dar in schimb la viteza mai mare, se intinde foarte bine. La 140km/h, depasind o alta masina care mergea la aceeasi viteza, chiar m-am mirat ce frumos s-a intins pana la 170km/h ( motorina euro 5, cea scumpa ).

La mine pornea greu inainte din cauza bujiilor pe care le-am schimbat.
Zgomotul descris de tine, vine de la freon ( de la clima )
`Scartzaitul`, mai poate fi din cauza SERVO-ului, daca butoiasul de lichid de servo este crapat, sau furtunasul la fel este crapat, sau pierde pe undeva acel lichid, automat uneori `scartzaie` la motor.

Salut
:)

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Meseriasule, ce treaba au bujiile daca lui nu-i porneste la cald??? Meserias fiind, tu tre' sa stii ca bujiile la diesel nu merg decat la pornirea la rece. Daca scoti toate fisele la un motor  diesel cald, el va porni si va merge fara probleme.
Da' tu stiai lucrul asta ca doar ai zis ca ai service-ul tau, de meserias ce esti.
0 voturi
A raspuns roianandrei (190 puncte) acum 11 ani Eu am un model din 94 tot cu climatronic pe el si am aceeasi problema cu pornirea si trepidatiile..