4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > de ce nu functioneaza abs-ul b...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu functioneaza abs-ul bmw e36?

detin un bmw e36 318 i 1994  ... la care nu functioneaza abs-ul (asa am cumparat masina ) m-am tot documentat si multa lume zicea ca senzorii ar fi devina... am verificat toti senzorii .. dar nu sunt intrerupti sau atinsi... dar am remarcat ca firul de la senzorul de placute este rupt oare asta sa fie problema? sa nu functioneze abs-ul din cauza ca este firul de la placute rupt? pot face ceva inainte sa merg sa pun masina pe un tester? si daca de exemplu testerul imi gaseste senzorul cu pricina .. si il schimb ... trebuie sa pun din nou testerul sa reseteze computerul? sau o sa functioneze fara sa o mai pun pe tester?
A intrebat amenoz0r (1,350 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Florin.dsf (7,260 puncte) acum 11 ani Dar tie iti sta aprins abs si cu martorul de placute? Eu am schimbat senzorul de.placute si sa stins martorul, deci nu trebuie sa o pui p tester, referitor la abs nu stiu, indicat e sa o pui p tester.
0 voturi
A raspuns amenoz0r (1,350 puncte) acum 11 ani da martorul de placute sta aprins in bord.. nu ma intereseaza de placute .. vreau sa imi mearga abs-ul.. am intrebat daca au vre-o legatura intre ele?.. din cauza ca e intrerupt firul de la placute sa nu functioneze abs-ul..
0 voturi
A raspuns sergiu88 (8,770 puncte) acum 11 ani nu au nici o legatura este de la vreun senzor si degeaba i verifici vizibil ei nu au nimic daca o pui pe tester si gaseste vreun senzor si il schimbi o sa se stinga singur eu pe a mea am facuto si fara tester dar acum depinde de cat de mult te pricepi...daca ai un program autodata sa te uiti pe schema si un aparat de masura o poti rezolva daca nu du-te la tester