4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomot pompa benzina ! HELP

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Zgomot pompa benzina ! HELP

mi.se aude un zgomot la pompa de benzina cand pun contactu si nu se mai opreste si bineinteles nu porneste nici motoru vr idee ??
A intrebat motaneluuuuuu (940 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Ai verificat pompa daca merge?Scoate-o afara...si baga benzina intr-un recipient si pui pompa sa vezi daca trage.Cel mai probabil este stricata pompa,de acolo si zgomotul(ceva nu e in regula) ,si motorul nu are benzina ca sa porneasca.
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Poate doar a tras aer ,verifica traseul de benzina din rezervor pana in pompa de benzina.
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Este al treilea thread deschis pe tema asta in care nu se intelege nimic din problema.
Este normal sa se auda pompa de benzina pentru a porni si functiona motorul.
Daca se aude prea tare , de regula nu mai este benzina.
Din cate am inteles din alt thread ,cica s-a inlocuit blocul motor ,astra inseamna ca motorul a fost facut harce-parcea cu toata electronica demontata , iar acum nu mai porneste.
De verificat conexiunile la senzori.
Presupun ca distributia a fost bine pusa la punct , deorece motorul asta are niste particularitati mai deosebite cu suruburi de chiulasa de 370 mm .
+1 vot
A raspuns motaneluuuuuu (940 puncte) acum 12 ani ca motor e tot pus la punct distributie etc..inainte nu se auzea deloc pompa de benzina in fine o sa mai verific odata electrica senzori dau jos si pompa sa vd care e trb ms mlt de raspunsuri o sa mai revin.stima!
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Conductele de alimentare la motor tur-retur sunt corect conectate ? Sa nu fie inversate.
+1 vot
A raspuns motaneluuuuuu (940 puncte) acum 12 ani da st conectate corect si iam improvizat si alta pompa externa si tot nu o ia si am impresia ca nu deskide injectoarele nu o avea destula presiune sa le deskida ? sau o fi ca nam montat inca radiatoru si filtru ? da nu cred au vr legatura astea nuj pararea mea zic j eu dak mai aveti idei ziceti ms stima
0 voturi
A raspuns yonutzscumpiq90 (520 puncte) acum 7 ani Poate sa Spune cineva unde e poziționată pompa de benzina la Ford fiesta 5??? Va multumesc