4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > De ce imi intra apa , prin pod...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce imi intra apa , prin podea? Si cand ploua imi scartaie cureaua de la alternator ? Ce ar putea fii ?

De cate ori ploua mai tare , imi intra apa in zona din dreapta fata/spate , si cateodata imi scartaie cureaua de la alternator , care a fost intinsa acum vreo luna . Masina este golf 3 coupe 93 1.4 ABD
A intrebat Fiat_Croma (170 puncte) acum 11 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns andi_cimpean (1,900 puncte) acum 11 ani Cu apa, răspunsul este prea evident, în sensul că îţi lipseşte vreun dop sau îţi intră de pe sus, trebuie să te uiţi atent.

La faza cu scârţâitul curelei de alternator, îţi recomand un scut. Acel scut, protejează anexele motorului de apa care intră în timpul rulării prin lacuri/băltoace. Bineînţeles, mai contează şi calitatea curelei de alternator.

Comentarii:

A comentat CSGauto.ro (100 puncte) acum 11 ani Du-te pe Energeticienilor.80 la CSG AUTO care sunt importatori de scuturi pt. toate modelele
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @csg auto:publicitatea se face cu lucru de calitate si piese ieftine,nu pe un site unde isi ia lumea un scut si sta masina 10 ani cu el:))
0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani daca iti intra apa verifica ce a zis andi si ar trebui sa te uiti pe sub ea mai atent si la rugina, s-ar putea sa fi aparut vreo gaura mica de la rugina si sa se infiltreze apa, ori la chederele usilor..........iar cu cureaua care scartaie, daca zici ca a fost intinsa, ea mai scartaie si de uzura, cand a fost ultima data schimbata?
0 voturi
A raspuns Fiat_Croma (170 puncte) acum 11 ani Mam uitat jos , si am infipt doapele bine , tot intra pe sus nu e ud si nici pe lateral auzisem ca intra pe la geamu din dreapta spate , dar nu e ud deloc , alte locuri ?
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Daca pe jos.... josul masinii :) nuuuuuuuuu are cum sa-ti intre apa, si nici de sus, ori este ceva ``necurat`` ori ........... este clar iti intra pe la usa-geam ... pe la cauciucul de pe margina. De altundeva nu are pe unde.......

Salut
!

aaaa am uitat de curea..... cum zice colegul, exista fel si fel de scuturi .... care il pui, nu se mai uda si numai scartzaie.

Salut
!