4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > sunet straniu in zona distribu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sunet straniu in zona distributiei, ce ar putea fi?

va salut! am un ford focus an 2008,motor 1,6 tdci, se aude un sunet straniu in zona distributiei. Am probat sa dau cureaua de la accesorii jos apoi pornind motorul fara curea sunetul era acelasi. Distributia are 30.000 km ,si oricum sunetul l-am auzit la cateva zile dupa ce mi-au schimbato! stie cineva ce ar mai putea cauza acest sunet in afara de distributie?
A intrebat chiritescu marian (480 puncte) acum 9 ani in categoria Zgomote & Vibratii

editat de chiritescu marian acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Corszilla (10,690 puncte) acum 9 ani cum adica ai pornit motorul fara curea de distributie??????????? in primul rand nu porneste in al doilea rand daca iai dat la automat fara distributie adio supape poate ai dat cureaua de accesorii jos??

Comentarii:

A comentat chiritescu marian (480 puncte) acum 9 ani

editat de chiritescu marian acum 9 ani

salut!! nu cureaua de la distributie am dato jos, am dato pe-aia de la accesorii ca sa pot sa-mi dau seama daca nu cumva de acolo se aude ceva .

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 9 ani a dat jos cureaua de accesorii...
fulia de la vibrochen...vezi daca are joc.
distributia cand a fost schimbata?la cati km?
adica dupa schimbarea distributiei ai auzit zgomotul?
ai schimbat si pompa de apa?

Comentarii:

A comentat chiritescu marian (480 puncte) acum 9 ani salut !!  distributia a fost schimbata la 130.000, si am pus totul nou inclusiv pompa de apa! sunetul se aude ca un ^ uruit*  si a inceput sa se auda dupa cateva zile!  Acum am deja 30.0000 km facuti cu distributia noua ,impreuna cu acel sunet straniu! Oricum am sa verific si fulia! multumesc!
A comentat chiritescu marian (480 puncte) acum 9 ani salut!! vroiam sa-ti zic ca problema era de la pompa de apa, cu toate ca a fost noua. parerea mea:  asta e calitatea pieselor facute pe vapor, mai ieftine  si proasta calitate!

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Distributie pusa gresit, iar pompa de apa a fost si ea schimbata right ?

Comentarii:

A comentat chiritescu marian (480 puncte) acum 9 ani salut!! am schimbat si pompa de apa! iar in privinta distributiei, nu poate sa fie pusa gresit pentru ca in afara de acel sunet straniu, motorul merge si trage foarte bine!!!multumesc!