4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Ce acte trebuiesc predate?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce acte trebuiesc predate?

Cand achizitionez o masina inscrisa pe BG ce acte trebuie sa primesc de la vanzator ca sa pot sa o inscriu pe Ro?
A intrebat Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani contract v-c,cartea masinii,talon,fiscal,copie buletin . daca  am uitat ceva sa ma completeze colegii
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani salut . vrei sa cumperi o masina inmatriculata in bg ? de la un roman banuiesc , poi el trebuie sa aiva act de vanzare cumparare intre el si bulgarul de pe acte sau firma depinde cum e inmatriculata masina , apoi act de vanzare intre el si tine , pe langa cele 2 acte iti mai da cartea masinii , talonul , itp ul , asigurate si cartea verde , daca actele sunt expirate iti da decat cartea si talonul plus cele 2 acte de vanzare cumparare unul intre el si  proprietarul masini ( bulgal/firma) si altul intre tine si el . bafta!
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani salut , vad ca sus numai raspunsuri dalea de te sperie !!!

DACA masina este pe firma !

Contract vanzare cumparare intre tine si firma , cartea si talonul masinii + numerele

daca in actele de Bulgaria apare nume de ROMAN este =0 pentru ca acesta este UTILZIATOR sofer ...nu are nici o valoare !!!
.......................................................................................................................
Daca masina este pe persoana fizica !

Contract de vanzare cumparare intre tine si individ , cartea si talonul masinii + numerele

NU EXISTA FISCAL , nu se ofera FISCAL numai in ROMANIA exista acest FISCAL ..cand va aduceti masini din GERMANIA va da NEAMTU ...FISCAL ???

dupe caz masina care vrei sa o cumperi POATE sa aiba ITP valabil si asigurare CARTE VERDE sau NU !!! la RAR nu este nevoie de aceste 2 documente !!!

Comentarii:

A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani sal . cu ce il sperie raspunsul meu ? mai degraba raspunsul tau il sperie , cum il inveti sa faca act de vanzare cumparare direct cu bulgarul? nu poti sti in ce conditi a fost inmatriculata , daca bulangiu a dat sau da masina pierduta/furata ? de ce sa nu faca cu ala de la care ia masina , sa si faca ala act cu bulgaru sau cu firma fantoma , el sa faca cu cel de la care ia masina si semneaza pe act ,  in caz de probleme se justifica cu un act original .
0 voturi
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Va multumesc de raspunsuri!Vanzatorul mi-a zis ca nu-mi trebuie fiscal si de aia nu stiam sigur,iar actele sunt valabile pana in septembrie 2013.
0 voturi
A raspuns coaje valentin (1,850 puncte) acum 11 ani doamne , rover cabrio ce raspuns ai dat....de unde stii tu ca daca apare nume de roman este sofer? daca romanul are facuta rezidenta in bg? stai linistit ca e mai sigur sa ai masina pe bg decat pe ra
0 voturi
A raspuns Corszilla (10,690 puncte) acum 11 ani am uitat sa mentionez in mail daca te opreste politia dai decat talon itp asigurare carte verde si actele tale nu dai cartea masinii sau procura