4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Inregistrare masina pe noul pr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Inregistrare masina pe noul proprietar ?

Buna ziua,

Recent am achizitionat o masina de la un prieten si nu stie daca are taxa platita sau nerecuperata, el a cumparat masina in 2010 de la Tiriac Auto si a inmatriculato tot in saptamana respectiva dupa ce a cumparato si el spune ca nu a platit nici o taxa nimic.

Masina este Alfa Romeo 147 an 2002 1.6 16v twin spark

Nu am facut nici un act momentan cu el de vanzare cumparare mi-a dat decat masina pentru revizie si alte piese de schimbat, as dori sa stiu daca pot sa ma duc eu la anaf sa cer pe numele meu dovada sau sa aflu daca taxa este platita si nerecuperata. As dori sa fac asta ca sa nu astept dupa el pana se duce.

Alta problema ar fi cu RAR-ul, daca taxa este platita si vreau sa o inmatriculez pe numele meu trebuie  sa o duc sa ii faca indentificarea din cate stiu, dar masina are pe capota un autocolant cu niste desene care iese destul de mult in evidenta. parbrizul cu o crapatura destul de maricica pe partea soferului si bara dupa fata crapata pe partea stanga, as dori sa stiu daca trebuie sa schimb parbrizul si bara si sa dau autocolantul de pe capota si sa o vopsesc in culoarea masinii de pe talon sau pot merge cu ele asa pentru ca din cate stiu este doar indentificarea seriilor si nu testarea masinii ca la ITP, multe persoane mi-au spus ca trebuie sa refac aceste probleme ca sa pot sa merg la indentificare alte persoane mi-au zis ca nu e nevoie sa fac asta pentru ca doar imi citeste seria si atat.

Multumesc.

Imagini atasate

A intrebat pateutzcs (120 puncte) acum 8 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

0 Raspunsuri