Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Inmatriculata in 2006 ?

Salut,am luat un bmw e46 si e inmatriculata prima data in romania in 10/2006....si  vandut apoi in 8/2007 la al 2 lea proprietar (de unde am luat-o eu)...din cate stiu nu pot sa o trec pe numele meu...ca e inmatriculata in 2006...ce procura trebuie sa fac eu cu al 2 lea proprietar..cel din talon adica... sa pot umbla fara probleme? in caz ca raman fara talon..am probleme cu politia,sa ma duc singura dupa el...sa nu umble el cu mine.
A intrebat Fachiru (2,820 puncte) acum 5 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 5 ani salut. din cate stiu eu trebuie sa mergi cu proprietarul la un notar public si iti faca o procura valabila 1 an de zile cu care poti merge fara probleme unde doresti. sau o varianta ar mai fi sa vorbesti cu proprietaru sa te treaca ca utilizator in certificatul de inmatriculare.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 5 ani il poti inmatricula pe numele tau dar trebuie platita taxa de prima inmatriculare,sau o poti tine asa ,o declari la primarie si gata,cand te opreste cineva spui ca e masina "varului" si ti-a dat-o sa te plimbi