4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Se pot verifica actele pe Bg d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se pot verifica actele pe Bg de catre politie?

salut,

de curand mi-au expirat ipt-ul si asigurarea si pana ajung sa le prelungesc vreau sa mai circul cu masina asa pe o perioada scurta 4Km (naveta).

vreau sa stiu daca in cazul in care sunt oprit de catre un echipaj de politie de la rutiera si spun ca nu am actele la mine acestia le pot verifica cumva daca mai sunt valabile?
A intrebat zhcostin (560 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns Kydy (1,070 puncte) acum 11 ani Evident:) dupa numarul masinii

Comentarii:

A comentat oNu (6,910 puncte) acum 11 ani politia romana nu dispune de o baza de date a masinilor inmatriculate in afara deci ceea ce ai zis tu cu numarul masinii pica direct :D ....
A comentat Kydy (1,070 puncte) acum 11 ani Eu am masina masina pe bulgaria si o spun din experienta nu vorbeam doar sa ma aflu in treaba credema ca se poate afla :)
A comentat ronaldo93 (100 puncte) acum 10 ani asigurarea se poate verifica!
0 voturi
A raspuns andreipusha (1,690 puncte) acum 11 ani eu nu cred. cum sa vada daca masina are asigurare sau nu?
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Deja se verifica. Cei care ia-ti dat minusuri la colegul, interesativa mai intai !!! Multe cunostinte de BG, sunt cu masina in spatele blocului, cu stratul de praff de 4 palme.

Salut
!

Comentarii:

A comentat rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani ia EXPLICANE maestre ? dane cateva cazuri ???
A comentat buharu.paul (100 puncte) acum 10 ani salut  se poate verifica si itp si asigurarea pe bulgaria de politie ma verificat pe mine un echipaj de la otopeni dupa nr si seria de la asigurare
+2 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani cel mai bine FALE apoi fa naveta cu masina din 2 motive ! o amenda pentru acte .....poate sa ajunga la jumatate din cat te-ar costa actele

pe langa asta , daca tu nu prezinti actele , politistul poate sa te suspecteze ca ceva nu este in regula , poate sa retina masina la sediu pana verifica prin interpol masina :)  apoi vei primi confirmare ca ai rulat cu masina fara asigurare si cu revizia EXPIRATA !!!

Cercetare Penala , dupe caz Dosar Penal cu suspendare sau maximum de amenda contraventionala ..totul cade la mila procurorului !

ITI spun din propia experienta ca am patito cu masina de austria pe PIELEA MEA nu din vorbe ce vorbesc colegii mai sus care nu stim daca au cel putina masina !!!

Comentarii:

A comentat bertone_cox240 (850 puncte) acum 11 ani poate ca era radiata masina  asta de austria cum sunt toate de austria si germania  la numerele de bulgaria  nu ti le verifica   ca nu au baza comuna  si decat daca e data furata   mai ales la un control de rutina
0 voturi
A raspuns bertone_cox240 (850 puncte) acum 11 ani circuli lejer cu numere de bg    ca nu poate sa verifice     decat daca este data furata !!!! doar atat  ptr ca nu au baza comuna cu bulgarii!!  da inportant e sa nu dai nici macar actele tale la control sa spui ca leai uitat pe toate la munca
si     mereu cand te intreba sa zici ca sunt valabile  !!!  ca ei o verifica doar daca e data furata      !!  ]
poate in caz de ceva grav sa tio verifice   da la un control de rutina sau  radar sau alte dastea nuti face nimi cel mult o amenda de acte
sau advesrtisment ca e prima abatere

Comentarii:

A comentat ionutz_ubh (280 puncte) acum 11 ani Prietene..cu 2 amenzi(daca esti ghinionist)pentru faptul ca nu ai actele la tine...iti faci actele ....deci care e alegerea mai buna..?iti faci actele si mergi cu masina sau platesti amenzi..iei puncte...si actele tot trebuie sa le faci...mai bine ganditi nu mai fiti asa copii !!!
A comentat dov (100 puncte) acum 9 ani http://eisoukr.guaranteefund.org/searchpolicy?pc=null&l=en
Baza asta este destul de veche și mai bine actualizata decât a noastră.  Dacă ești oprit riști sa ramai fără numere, talon și 1000 lei amenda sau fără numere și amenda ca nu ai talonul la tine doar.  Dacă polițistul vrea sa fie mai sigur îți poate imobiliza mașina și sa ceara o verificare oficiala după care știi ce urmează sau mai simplu imobilizează mașina și te trimite după acte :). Nu este nimic ilegal în ceea ce am spus mai sus, suspiciunea exista deci poate lua masurile pe care le crede de cuviință. Asa ca mai bine plătești asigurarea și scapi mult mai ieftin. Nu mai spun de un eventual accident, te poți trezi și cu un proces penal pentru distrugere din culpa.