4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > Ajutor cumparare masina sh

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ajutor cumparare masina sh

Salut. As avea nevoie de niste sfaturi in legatura cu un drum in comunitate. Am de gand sa imi iau masina de afara, dar nu am niciun fel de experienta. Multumesc anticipat.
A intrebat stevendor (130 puncte) acum 12 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani In primul rand incearca sa cumperi din Germania,Olanda,Belgia acolo sunt cele mai intretinute,dar sigur cred ca te vei duce in Germania
Ai grija sa cumperi direct de la un german  nu de la un turc si in nici un caz de la un roman,indicat ar fi sa cumperi de la un dealer autorizat pentru ca el o sa se ocupe cu tot ce trebuie (acte,taxe etc.) negociaza la sange pentru orice defect care il observi la masini,iar masina sa aiba carte service.

Comentarii:

A comentat stevendor (130 puncte) acum 12 ani mersi pentru sfaturi. mai am o intrebare: ar fi mai bine daca mi-as gasi masina pe internet ( mobile, autoscout24) si sa merg pentru masina aia, sau sa merg acolo si sa vad ce gasesc?
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Asa daca vezi o masina pe mobile.de sau autoscout poate fi dintr-un oras mic si nu vei gasi multi dealeri dar se poate si asa.
Dute in nord-vestul Germaniei. Sunt foarte multe oraşe acolo – Koln, Dusseldorf, Dortmund, Bochum, Duisburg, Essen etc. Sunt unul langa altul, aşa că ai de unde alege. Aceste oraşe sunt într-o zonă industrială destul de bogată, iar nemţii de acolo sunt cam de modă veche si tin la masinile lor acum asta nu inseama ca nu sunt si alte zone dar asta ar fi indicata.
Lasa-mi mail-u si iti spun mai multe detalii ce trebuie sa faci.
+1 vot
A raspuns popicmisulic (820 puncte) acum 12 ani Eu consider ca la momentul actual nu se mai merita sa cumperi o masina din Germania,Olanda,etc. doar ca a fost bine intretinuta;preturile au ajuns la acelasi nivel;toata  ,,tarasenia" asta te va ajunge mai scump datorita taxei de inmatriculare,costurilor de deplasare,etc.