4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > cu masina in germania?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cu masina in germania?

Sall

Intentionez sa plec cu masina in germania (nurnberg) din bucuresti , sfaturi in legatura cu traseul , de unde trebui sa cumpar viniete in (HU)si (A) , am voie sa trec cu 10-20 litri de motorina in masina ? , aplicatia de la samsung ( maps) este buna de ceva in legatura cu traseul ?......Ms , alte raspunsuri ar fii de ajutor
A intrebat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani Salut, tocmai ce am fost pana la Dortmund si inapoi, iti spun cum am facut eu....de plecat iti recomand sa o iei pe vama bors, adica Bucuresti-Brasov-Tg mures (aici e o scurtatura chiar inainte de intrarea in oras trebuie facut stanga dar nu cred ca o nimeresti) dupa care pe autostrada transilvania iar la iesire urmaresti indicatoarele de Oradea, poti sa iei motorina cu tine, nu te cauta nimeni in masina, dupa ce treci de vama, mergi pe drum cred ca undeva peste 100 km drept inainte spre Szolnok dupa care Budapesta-Wien-Linz-Passau-Regensburg-Nurnberg, asta ar fi cel mai ok traseu, seteaza GPS-ul sa nu te bage prin orase, dai ruta cea mai rapida....daca nu esti sigur pe el noteaza-ti orasele ce ti le-am spus si urmaresti indicatoarele. In legatura cu benzina/motorina, fa plinul la bucuresti, mai faci la Oradea(surprinzator e mai ieftina acolo, in jur de 6.0 benzina) dupa care ar trebui sa iti ajunga pana la Oed, sunt 650 km de mers cu un plin (cam la 100 km dupa ce treci de viena ai indicator,  e un mic complex langa autostrada, cele mai bune preturi, salvezi 20 de euro la un plin fata de alte statii peco) iar de aici cu plinul facut ajungi la destinatie. Sa ai marunt 15 euro pentru vigneta la unguri si 8.50 euro pentru austrieci, asta daca le iei imediat cum treci granita...in rest drumuri bune si respecta limitele de viteza ca nu-i de gluma cu aia
+2 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani Recomandarea mea este Bucuresti-Brasov-Sibiu-autostrada pana la Deva (exceptie cca 15-20 de km) -Arad-Nadlac.Inainte de granita poti cumpara vigneta HU +Austria (costa  caca 110 ron amandoua) aici faci si plinul.De la Mako iarasi autostrada-inainte de Budapesta continui pe M0 pana la iesirea catre Austria -Tatabanya-Gyor-Wiena-Linz-Passau-Deggendorf -Regensburg-Nuremberg.
Recomand varianta Arad ptr ca ai mult mai multa autostrada in RO,in Ungaria dupa 20 de km esti pe M5,iar langa Budapesta mergi mai putin pe M0 care frecvent este aglomerat.
Eu iau cu mine 30-40 de litri de motorina,niciodata nu m-a intrebat nimeni de sanatate.Oricum,cand alimentezi fii discret,fara pete pe jos etc.Cu plinul facut ochi la Arad merg pana la Ried unde iesind de pe autostrada alimentez cu cca 1,3 euro.Daca nu vrei sa mergi dintr-un foc,recomand sa dormi la Hotel Paprika situat in Ungaria la granita cu Austria unde pt 25 de euro/persoana ai o camera de nota 11+dimineata un mic dejun foarte bogat.
Respecta viteza permisa,daca stai cuminte pe prima banda si mergi ca ceilalti atunci nnimeni nu se ia de tine + ca ai si un consum modest.Vesta reflectorizanta obligatoriu in masina nu in portbagaj!(daca te dai jos din masina pe autostrada musai sa fie pe tine daca nu =25 euro)Bafta si drum bun!

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani e 20 de euro la paprika
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Ms pt raspunsuri , motorina am de acasa  (gratis) de asta zic daca pot trece cu o canistra de motorina de vama , nu am sa stau sa dorm ca suntem 2 soferi , vinietele pot sa le iau de la vama din RO >? cea din Ungaria se plateste tot in euro ? , mai astept raspunsuri ms.
+2 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 9 ani Poti lua din RO vignetele, in lei costa cca105-110 ron amindoua..

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani da, e cam acelasi pret, si sa nu uite sa lipeasca in geam vigneta de Austria ca altfel o cumpara degeaba