Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Autostrada Germania

Salut! ma tot contrazic cu un prieten : el sustine ca toate autostrazile din germania sunt fara limita de viteza. Eu stiu ca doar o parte sunt fara restrictie de viteza. Care e adevarul?
A intrebat dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Doar o parte din cate stiu eu nu sunt toate si au diverse zone cu diverse limite... nu poti merge cu 200 de la un cap la altul:)
+2 voturi
A raspuns DUCU.andrei (4,570 puncte) acum 12 ani 65% din autostrazile germane au limita de viteza
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Exista autostrada cu nelimitare de viteza, dar nu este toata lungimea ei. Sunt portiuni unde sunt limitari. In majoritatea portiunilor si majoritatea autostrazilor AU limitare de viteza.
.
Salut
:)
.
0 voturi
A raspuns Papay (1,030 puncte) acum 12 ani limitarea de viteza se pune in functie de gradul de aglomeratie si conditiile meteo respectiv de drum -> sunt portiuni intregi unde nu ai limita si portiuni cu limita. Anuntarea portiunilor se face prin panouri de avertizare (cu leduri ca cele de la semafoarele  contorizate) de dimensiuni corespunzatoare. Cand intalnesti semnul de ridicare de limita de viteaza inseamana ca nu mai ai limita :P
0 voturi
A raspuns mrgeo (5,100 puncte) acum 11 ani au limite de viteze si no limit la anumite ore
–2 voturi
A raspuns cristi876 (100 puncte) acum 11 ani Pe tot teritoriul germaiei autostrazile nu au limi de viteza ci doar viteza recomandata de 130 km/h. Dar atentie la zonele cu limitare la 130 km/h, 120km/h, 100km/h, 80km/h, toate sunt in functie de conditii meteo, trafic, interval orar, lucrari, etc. Deci toate autostrazile Germaiei nu au nlimita de viteza decat in cazul acestor zone.