4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > S-a finalizat Autostrada Soare...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

S-a finalizat Autostrada Soarelui (A2) ?

Ultima oara am fost pe 15 iulie pe ea,din cate am inteles au terminat-o pe toata sau nu am inteles eu bine ?

Tronsonul murfatlar constanta stiu ca a fost finalizat de mult dar oricum mi se pare cam inutil daca nu e tot.S-a terminat si de la cernavoda la constanta adica toata in continuare ?
A intrebat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi

editat de matei5 acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Cernavoda-Constanta se circula in regim de DN pe 2 benzi.Se aglomereaza mai mereu pe acolo.

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani si de unde se intra pe tronsonul asta ? de acolo unde se face "melcul" (curba aia mare inainte de sensul ala giratoriu si dupa ce se trece de sens se face dreapta si in stanga e cernavoda) inainte  de a intra in curba trebuie sa o iau inainte ?
O fi aglomerat luni dimineata ? Ce zici sa risc sa o iau pe acolo sau sa o iau pe varianta de pana acum ?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Cand m-am dus la mare am gresit drumul.Am plecat de la tara,nu din Bucuresti si trebuie sa o iau pe la Drajna dar nu am facut stanga unde trb si am luat-o pe drumul vechi.Stiu cum iesi doar pe autostrada.La al doilea rond dupa Maritimo(cum vi din Mamaia) faci dreapta.Ti prima banda pana dai de semnul cu "A2 BUCURESTI".E vis-a-vis de Toyota.Acolo faci drapta si intri pe autostrada.
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani ai perfecta dreptate alex, si eu azi am stat pe la ora 4 blocat o ora cand m-am intors dinspre constanta, in rest se circula bine chiar si in regim de dn, nu cred ca au de gand sa o termine toata prea curand. mai aveau destul de munca, iar ca sa intri pe tronsonul asta daca vi dinspre bucuresti ti drept inainte la cernavoda, nu mai faci sensu ala jos pe unde era inainte
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Maine dimineata o sa plec mie frica sa nu fie mai aglomerat si plus politie parca as prefera pe drumul care era inainte.Voi ce ziceti ?
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Limita e de 130 ?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nu.E limita de DN.
0 voturi
A raspuns AndreyPH (440 puncte) acum 11 ani Mergi pe autostrada linistit, ca nu e asa aglomerat mai ales dimineata. Politie este dar nu pentru oprit, e acolo in caz de nevoie. Eu am plecat din Bucuresti si Th. Pallady, pana la Constanta, vineri la ora de varf, ora 16:30-17:00, am prins 2 radare pana la iesirea spre Drajna, si de acolo liber pana in Constanta. Am facut 3 ore si 10 minute din Bucuresti in Costinesti.
0 voturi
A raspuns noneagabriel (520 puncte) acum 11 ani poti sa mergi linistit , din mamaia cel mi repede te duci in ovidiu si intri de acolo , faci un ocol de vreo 10 km dar mergi numai pe autostrada pana in bucuresti . din cernavoda vreo 20 de km se circula pe un singur sens dar mergi fara probleme cu 90 100 , in rest se circula in regim de autostrada , de pe a2 intri pe a4
+1 vot
A raspuns danny68 (200 puncte) acum 11 ani da,sa terminat toata A2

Intrebari asemanatoare

Radare fixe A2 ? (1 raspuns)
Autostrada Germania (6 raspunsuri)