4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Salut! ce modificari are un mo...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut! ce modificari are un motor aspirat?Sau definitia unui motor aspirat?

A intrebat Madalyn6 (6,930 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 12 ani Tocmai ca nu are modificari...Motorul aspirat e motorul fara turbina sau compresor...Adica fara supraalimentare...
0 voturi
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 12 ani De exemplu un motor de logan normal 1.6 este aspirat?

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Pai cum sa fie altfel decat aspirat?
A comentat Madalyn6 (6,930 puncte) acum 12 ani Am intrebat nu am adt in cap stai linistit nu te mai precipita degeaba
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Nu m-am precipitat in nici un fel,daca e motor simplu,de 1,6,nu poate fi decat aspirat!
A comentat Madalyn6 (6,930 puncte) acum 12 ani Gata am inteles multumesc!!!O seara buna!
–3 voturi
A raspuns wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani mai fratilor ce naiba astea sunt intrebari, definitia unui motor aspirat si cine la inventat si ce mai vreti voi gasiti fara probleme pe Google deci hai sa nu mai incarcam aici topicurile cu intrebari de clasa a 4-a si da motorul de golan de 1.6 e aspirat, atmosferic in 4 timpi.

Comentarii:

A comentat Madalyn6 (6,930 puncte) acum 12 ani Gata!nu va mai dati atata importanta nu am dat in cap daca nu-ti convine intrebare nu te oblig sa-mi raspunzi.O seara buna!
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani omu intreaba ca nu stie si poate sa uitat si pe net dar poate nu sa lamurit. asta e..  . numeni nu sa nascut invatat...  . fara suparare.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani toate motoarele pe logan sunt aspirate. in general cam toate motoarele pe benzina sunt aspirate . si lasai pe asa zisi cunoscatori sa isi tina nasurile pe sus. numai bine si drumuri bune sa ai .

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani app, un motor este aspirat atunci cand alimentarea cu aer a motorului nu este facuta cu o turbina ci se alimenteaza cu aier prin depresiunea facuta de cilindru cand se lasa de sus in jos. cele mai dese motoare cu turbina se gasesc in special la diesel. motoarele pe benzina find mai rare cu turbina.
turbina este ca un fel de motor care baga aier comprimat in cilindri motorului(prin aceasta reducand consumul de combustibil si marind considerabil puterea motorului)
tiam explicat cu cuvintele mele. sper ca ai tiam fost de ajutor.
numai bine iti doresc.
A comentat !41! (1,710 puncte) acum 12 ani 1,5 DCI e aspirat? :) Toate pe benzina vrei sa zici.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 12 ani Multumesc tuturor oameniilor normali!!!si ce-i care va crede-ti ingineri din nastere nu am nevoie de comentariile voastre caci eu sunt un om normal nu ma pot compara cu voi ingineri auto si altii...