10 motive pentru care poti ramane fara talon in Romania Ghidul soferului 10 Mai 10 motive pentru care poti ramane fara talon in Romania
Toate comentariile (2):
NTeodor
582 comentarii 561 puncte
O simpla plimbare prin oras poate dovedi faptul ca Politia Rutiera NU ISI FACE TREABA in legatura cu toate aceste 10 motive! In grava masura punctele 2, 7 si 9! Asa ca noi avem Politie Rutiera doar de dragul de a o avea! Exact ca in clipul ala in care mai multi "soferi" trec pe rosu si Politia doarme!
10 mai 2019, 20:39
0
503 comentarii 588 puncte
Si politia si RAR sunt niste incuiati la cap. Sunt de accord doar cu 2, 7,8 si 10. Cel putin la punctele 3, 4, 5 si 6, e treaba noastra ce facem cu masnile noastre. In cele mai multe cazuri lumea aduce imbunatatiri dinamicii, ca doar nu esti prost sa-ti faci masina mai nesigura? In cazul jantelor, daca au fost sa zicem optionale cele 18 si pui sh de la fabrica mama, nu vad care ar fi problema, dar cretinii sunt cretini ca intotdeauna. Este ilogic sa spui ca o masina cu jante mai mici si anvelope mai subtiri este mai sigura (mai stabila, franeaza mai bine si are ruliu mai mic). La fel si suspensia sport. Sa-si bage undeva legile cei care le-au facut si cei care le aplica ! N-as avea nimic impotriva, daca tot ei, tampitii astia, ar face procesul de a intra in legalitate cat se poate de simplu si cat mai ieftin posibil. Maxim 100 de lei cu tot ce tine de asta. Cat ai de cheltuit si de umblat doar ca sa printezi, atentie, doar printat un rahat de dimensiune. Nici macar nu-si oboseste manuta sa scrie. Vor ei asta? NU! Ca sa te amendeze mereu si mereu, sa le dai lor bani, sugative m u i s t e.
10 mai 2019, 21:11
+1
Comentează şi tu:
Pentru a comenta trebuie să te loghezi. Login »