A vrut sa se dea mare ca noul lui Tiguan se conduce singur. Dar sistemul a cam dat chix in aglomeratie

A vrut sa se dea mare ca noul lui Tiguan se conduce singur. Dar sistemul a cam dat chix in aglomeratie
  • Cum se descurca sistemul Traffic Jam Assist in realitate
  • Ne arata posesorul unui Tiguan de ultima generatie
  • Sistemul a dat gres de cateva ori
Distribuie pe Facebook

Posesorul acestui Volkswagen Tiguan de ultima generatie a vrut sa se laude cu sistemele inteligente de care dispune noua lui achizitie. Numai ca acestea nu s-au comportat deloc cum trebuie in traficul aglomerat.

Volkswagen-ul Tiguan, la fel ca orice masina de generatie noua care se respecta, beneficiaza de o gramada de sisteme de siguranta si asistenta, active sau pasive, care ii fac soferului viata mai usoara in spatele volanului.

Printre acestea se numara si sistemul Traffic Jam Assist. Constructorul german de automobile sustine, pe scurt, ca aceasta foloseste diverse functii inclusiv sistemul automat de reglare a distantei si asistentul de mentinere a benzii de rulare, pentru a permite deplasarea in coloana in cazul congestiilor din trafic.

Cu alte cuvinte, masina urmareste autovehiculul din fata si controleaza automat acceleratia si frana, ramanand pe banda sa de rulare. Pe hartie suna bine, insa cum se descurca acest sistem in lumea reala?

Ei bine, clipul video de mai jos ne arata ca nu prea bine. Desi soferul sustine initial ca Traffic Jam Assist si-a facut bine treaba, recunoaste intr-un final ca a dat chix de cateva ori. Poti sa iti dai seama cand, doar daca urmaresti clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe