Cheia care te scapa de griji atunci cand lasi masina pe mainile altcuiva

Cheia care te scapa de griji atunci cand lasi masina pe mainile altcuiva
  • Volvo ofera o cheie rosie pentru modelele S90, V90 si XC90
  • Respectiva dotare aduce un plus de siguranta
  • Cheia limiteaza viteza maxima si tine pornite sistemele active
Distribuie pe Facebook

Dodge Charger Hellcat si Ford Mustang Boss 302? Nu sunt singurele masini de pe aceasta planeta care vin la pachet alaturi de o cheie speciala, de culoare rosie.

Pentru acele persoane care au urmarit indeaproape subiectul Dodge Charger Hellcat, ei bine... vestea disponibilitatii unei chei speciale, de culoare rosie, care trezeste la viata toti cei 707 cai putere ai motorului V8 de 6.2 litri nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta. Ba dimpotriva.

Acum, daca vine vorba despre partea a doua a insiruirii noastre, in speta modelul Ford Mustang Boss 302, exista mari sanse ca doar o mica parte a lumii auto sa fi aflat de cheia magica de culoare rosie care, in cazul de fata, activeaza un mod TracMode, creat special pentru iesirile pe circuit.

Volvo S90 - Galerie Foto

Volvo S90 - Galerie Foto

Lasam insa in urma dotarile caracteristice masinilor comercializate peste Ocean si ne indreptam atentia catre situatia de pe Batranul Continent, cu o cheie speciala, de culoare rosie, laudandu-se incepand din acest an si anumite autoturisme din gama suedezilor de la Volvo.

Vorbim, mai exact, despre modelele S90, V90 si XC90, a caror cheie magica de culoarie rosie nu aduce niciun surplus de performanta, daca te intrebai cumva. Ba din contra. In stilul specific producatorului de masini din Peninsula Scandinava, respectivul detaliu promite o doza extra de... siguranta.

Intr-o alta ordine de idei, cheie speciala, de culoare rosie, de pe automobilele Volvo anterior amintite reprezinta solutia ideala pentru acele situatii in care trebuie sa lasi masina pe mainile altcuiva. Nu de alta, dar aceasta va limita viteza maxima la 120 de kilometri pe ora, de exemplu.

Volvo V90

Volvo V90

De asemenea, un S90, V90 sau XC90 condus cu cheia magica de culoare rosie va avea intotdeauna pornit pilotul automat adaptiv. Situatia se repeta la nivelul sistemelor de siguranta activa pentru avertizarea privind parasirea benzii de mers sau monitorizarea unghiului mort.

Si ca meniul sa fie complet, aceeasi cheie speciala, de culoare rosie, care in cazul altor masini creste nivelul de zgomot produs prin dezlantuirea tuturor cailor putere prezenti la datorie, pe cele trei modele de la Volvo face exact opusul: reduce volumul maxim al sistemului audio.

Noul Volvo XC90 - Galerie Foto

Noul Volvo XC90 - Galerie Foto

Noul Volvo XC90 - Galerie Foto

Noul Volvo XC90 - Galerie Foto

Noul Volvo XC90 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (220) Poze Noul Volvo XC90 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2016