Gama de autoturisme ce poarta sigla DS de la Citroen se bucura de aprecierea internationala

Gama de autoturisme ce poarta sigla DS de la Citroen se bucura de aprecierea internationala
Gama DS de la Citroen a numarat mai multe premii de la lansare, dovada a succesului sau comercial in toata lumea. In total, producatorul francez a vandut 350.000 de unitati la nivel global, iar recunostinta expertilor nu a intarziat sa apara.
Distribuie pe Facebook

In China si Europa deopotriva, linia DS si masinile concept de la Citroen au primit mai multe distinctii, in semn de apreciere a calitatilor intrunite de aceste autoturisme. Cele mai recente premii sunt “Best Revealing Car Award” obtinut de Wild Rubis în China, premiul “Best
Supermini 2013”
castigat de Citroën DS3 in UK, si “All-terrain Hybrid Car of the Year 2013” pentru Citroën DS5 în Germania.

In capatul celalalt al lumii, gama DS se bucura de succes si notorietate in China, pe cea mai mare piata auto din lume. Fiind remarcata ca un brand distinctiv si exclusivist, masinile DS au facut senzatie in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, in special datorita conceptului Wild Rubis.

Wild Rubis a primit premiul “Best Revealing Car Award”, oferit de revista chinezeasca BitAuto si premiul “Best Concept Car oferit de revista Netease. ”DS World”, primul showroom DS din lume, localizat in Shanghai, a castigat de asemenea premiul “Best Service Agency”.

Intorcandu-se pe teritoriu european, linia DS a mai bifat cateva distinctii. CITROËN DS3 castigă premiul “Best Supermini 2013” in UK in urma sondajului de satisfactie JD Power în rândul detinătorilor de vehicule din UK, desfasurat în luna mai pentru revista ”What Car?”.

In Germania, CITROËN DS5 a fost votat “All-terrain Hybrid Car of the Year 2013” la începutul lunii aprilie de către 100.000 cititori ai revistei Auto Bild Allroad, cea mai cunoscută revistă de automobile 4x4 din Europa.

De pe data de 1 februarie 2013, Trust Motors, importator Peugeot, a preluat oficial activitătile de import si distributie în România ale produselor marca Citroën (autovehicule, piese de schimb si accesorii, servicii de întretinere si reparatii).

Gama DS este comercializată si în România prin reteaua autorizată Citroën, la preturi începând de la 11.109 € pentru DS3, de la 15.901 € pentru DS4 si de la 22.008 € pentru DS5. Preturile sunt fără TVA si cuprind oferta promotională în vigoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe