Iata 4 accesorii auto utile pentru intreaga familie

Iata 4 accesorii auto utile pentru intreaga familie
  • In Romania, masinile de familie nu sunt foarte populare
  • Exista si o serie de accesorii aftermarket ce pot fi adaptate la orice masina
  • Copiii au nevoie de accesorii de siguranta speciale
Distribuie pe Facebook

Exista cateva elemente la o masina care iti fac viata mai usoara. Nu doar tie ca si sofer, ci intregii familii. Iata aici doar o parte din ele, pe care le poti lua in considerare data viitoare cand mai esti in cautare unui autoturism pentru familia ta in crestere.

Daca te pregatesti sa pleci in vacanta cu familia folosind masina personala, trebuie sa ai in vedere ca fiecare membru are nevoie de confort. Copiii sunt in general motivul pentru care trebuie sa iti echipezi masina cu diferite accesorii pentru a le crea acestora conditii de mers in siguranta si care sa ii ajute sa nu se plictiseasca rapid. Iata cateva dintre cele mai utile accesorii auto, perfecte pentru intreaga familie:

1. DVD playere

Pentru orice parinte, intrebarea "Am ajuns?", adresata in mod repetat de copii, in timpul unei calatorii cu masina, devine la un moment dat insuportabila. Pentru a le distrage atentia si pentru a-i face sa se simta cat mai bine, din masina ta nu ar trebui sa lipseasca sistemele de divertisment pe locurile din spate, cum ar fi Mp3 Playerele sau DVD playerele. Pe piata poti gasi diverse variante: cu mai multe mufe pentru casti sau sisteme ce permit mai multe optiuni de divertisment.

Accesorii pentru intreaga familie

2. Accesorii incorporate

Accesoriile incorporate, precum tavi pentru gustari, jocuri ori suporturi pentru pahare de diferite dimensiuni, sunt foarte necesare in timpul unei calatorii cu masina impreuna cu familia. Acestea sunt foarte utile, deoarece se pot strange rapid, fara sa ocupe prea mult spatiu. De asemenea, aceste accesorii au un sistem de prindere foarte bine pus la punct si nu pot deveni un pericol pentru pasageri.

Accesorii pentru intreaga familie

3. Sisteme de depozitare suplimentare

Indiferent de varsta copiilor tai, atunci cand pleci intr-o vacanta cu masina trebuie sa iei cu tine o multime de lucruri, de la scutece, carti pana la echipamente sportive. Aceste lucruri sunt destul de voluminoase si pot provoca rani destul de grave in cazul unui impact. Inainte de a-ti cumpara o masina, asigura-te ca portbagajul este unul destul incapator si ca masina poate fi dotata si cu alte sisteme de depozitare, precum carlige sau plase. De asemenea, exista si varianta sistemelor de depozitare incorporate in podea, mai ales pentru lucrurile pe care le folosesti rar sau care nu trebuie sa ramana la vedere.

Accesorii pentru intreaga familie

4. Sistemul pentru geamuri pinch-protection cu coborare automata

Mai mult de 10 milioane de copii si adulti au fost raniti de geamurile electrice ale automobilelor, arata un studiu recent realizat de Harris Interactive pentru KidsAndCars.org non-profit. Pentru a evita aceste accidente, cel mai indicat ar fi sa optezi pentru un sistem de tip pinch-protection. Cu ajutorul acestuia, geamurile electrice se deschid automat in cazul in care intampina un obstacol, cum ar fi o mana scoasa pe geam.

Accesorii pentru intreaga familie

Distribuie pe Facebook
mai multe