Inca o palma data nemtilor: Tehnologia anuntata de Hyundai, la care VW doar viseaza

Inca o palma data nemtilor: Tehnologia anuntata de Hyundai, la care VW doar viseaza
  • Hyundai prezinta primul volan cu touchscreen-uri
  • Doua display-uri tactile inlocuiesc butoanele fizice
  • Ecranele pot fi configurate pentru diferite comenzi
Distribuie pe Facebook

Hyundai cauta sa reinventeze volanul. Solutia sud-coreenilor? Doua ecrane tactile. Color si complet configurabile, evident.

Viitorul suna bine pentru... amatorii de touchscreen-uri. Dupa ce au invadat piata telefoanelor mobile, display-urile tactile vor sa cucereasca si industria auto.

Asaltul a inceput deja, multe dintre automobilele vandute astazi gazduind, in centrul consolei, unul sau chiar doua astfel de ecrane. Este doar inceputul.

Volanul cu ecrane tactile de la Hyundai

De curand, Hyundai a prezentat volanul cu touchscreen-uri. In aceasta configuratie, display-urile tactile inlocuiesc butoanele fizice, specifice modelelor actuale.

Si mai interesant este cum arata acest ecrane. Ele pot fi configurate in diferite moduri, soferul avand la dispozitie posibilitatea de a selecta diverse comenzi.

Volanul cu touchscreen-uri ofera avantajul de a modifica volumul din boxe cu navigatia, de exemplu. Totul tine de cum programezi tu display-urile tactile.

Pe langa aceasta inovatie, interiorul prezentat zilele acestea de Hyundai are alte doua ecrane in bord. Unul este folosit pentru afisarea ceasurilor digitale.

Un touchscreen a fost montat si in partea superioara a consolei centrale. Foloseste un nou sistem de infotainment si vine cu feedback haptic, sustine compania.

Ramane insa neclar daca volanul cu display-uri tactile sau celelalte tehnologii vor ajunge pe automobilele de serie. Daca da, si cand se va intampla acest lucru.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volanul cu ecrane tactile de la Hyundai
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2019