Incepe o noua era la BMW. Toate modelele vor avea de-acum incolo noul bord digital Live Cockpit

  • BMW detaliaza noul sistem Live Cockpit
  • Acesta se va regasi pe toate modelele viitoare
  • Vine cu doua display-uri HD, de 10.25 si de 12.3 inch
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat mai multe imagini si informatii cu privire la noul bord digital, botezat Live Cockpit, care se va regasi de-acum incolo pe toate modelele viitoare. Ceasurile digitale rotunde dispar asadar din oferta BMW.

Cea de-a patra generatie X5 a debutat la inceputul verii cu o gramada de imbunatatiri si noutati, printre care si noul bord digital Live Cockpit. Acesta si-a facut mai apoi aparitia pe noul Seria 8, pe decapotabila Z4 si acum pe mult-asteptatul Seria 3, care a scapat cu putin timp in urma pe internet si care urmeaza sa fie lansat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris.

BMW Live Cockpit

Inainte de acest eveniment important, BMW a publicat mai multe imagini si informatii despre acest Live Cockpit, complet digital, care propune inainte de toate doua display-uri HD, cu diagonala de 10.25 inch pentru sistemul multimedia si de 12.3 inch pentru instrumentarul de bord.

BMW Live Cockpit

Acesta din urma renunta definitiv la forma rotunda, clasica, a ceasurilor si combina grafica 2D si 3D cu diferite animatii. Informatiile afisate de sistemul de navigatie vor aparea in mijloc, iar culoarea turometrului si a vitezometrului se va schimba in functie de modul de condus selectat de catre sofer.

BMW Live Cockpit

In plus, atunci cand este activat modul Eco Pro, turometrul va fi inlocuit cu consumul instant de combustibil si cu alte informatii specifice.

BMW Live CockpitBMW Live Cockpit

Cat despre sistemul de infotainment, meniul acestuia vine cu o structura noua, simplificata. Exista chiar si o noua bara de instrumente pentru acces rapid, care include cele mai utilizate functii. Sistemul poate fi utilizat cu ajutorul joystick-ului iDrive, prin atingere, gesturi sau voce.

BMW Live Cockpit

Noul Live Cockpit are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare BMW Operating System 7.0, care aduce printre altele, doua noi gesturi (pentru un total de 7) si functii avansate pentru comenzile vocale. Bavarezii isi asigura clientii ca sistemul intelege comenzile chiar si atunci cand i se vorbeste natural.

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW Live Cockpit
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2018