La asa masina, asa ceasuri de bord. Privelistea pe care o vor admira numai cateva persoane

La asa masina, asa ceasuri de bord. Privelistea pe care o vor admira numai cateva persoane
  • Noul Ford GT se lauda cu un set de ceasuri de bord digitale
  • Supercarul american apeleaza la un display de 10 inch pentru afisarea lor
  • Conducatorii au la dispozitie cinci moduri din care sa aleaga
Distribuie pe Facebook

Ford continua promovarea noului GT cu doua noi materiale video care surprinde in actiune ceasurile de bord din dotarea supercarului american.

'Puternic', 'impunator', 'exclusivist' si 'radical' sunt doar cateva dintre cuvintele care in minte atunci cand ne gandim la cea de-a treia generatie a legendarului Ford GT.

Daca ar fi sa folosim insa numai un singur termen pentru a descrie supercarul american, ei bine... probabil ca am mergen cu 'inovator'. Nu de alta, dar oferta modelului in cauza abunda in tehnologii de ultima ora.

Atat panourile aerodinamic-stilizate ale caroseriei, cat si celula de siguranta peste care ele au fost asezate sunt realizate, de exemplu, din fibra de carbon.

Cu gura cascata ne lasa si modul in care au fost creionati montantii posteriori, situatia repetandu-se la nivelul pozitiei sistemului de evacuare. Numeroase priviri vor atrage, de asemenea, si portierele cu deschidere verticala.

Tot la capitolul bunatati exterioare putem include si eleronul posterior activ, a carei pozitie este ajustata automat de computere in functie de mai multi factori.

In ceea ce priveste pachetul interior, faptul ca noul Ford GT adopta un volan multifunctional cu design sportiv in doar doua spite - inspirat din lumea sporturilor cu motor, nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni.

Asadar, vom trece direct la ceasurile de bord ascunse in spatele acestuia - pe care supercarul american le aduce in fata soferului cu ajutorul unui display de 10 inch.

'Nimic neobisnuit pana aici', ai putea spune. Corect, exceptand faptul ca respectiva dotare mai anunta si cinci moduri diferite de afisare, pe care producatorul auto de peste Ocean la botezat Normal, Wet, Sport, Track si V-Max.

Fiecare dintre configuratiile in cauza schimba detaliul aflat in prim plan, unele preferand evidentieze treapta de viteza cuplata, iar altele viteza cu care se ruleaza.

La fel se intampla si cu turometrul, pe care acum il vezi sub forma unui linii ascendente / descendente de culoare galbena, iar in secunda urmatoare - la simpla apasare a unui buton, el isi va schimba atat forma, cat si nuanta.

Fireste, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant. Te poti convinge de cele spuse in acest final de articol si arucand o privire asupra urmatorului material video.

Dar nu inainte de a reaminti ca propulsia noului Ford GT va fi asigurata de o motorizare twin-turbo cu doar sase cilindri in V si circa 600 de CP. Sau ca productia supercarului american nu va depasi 1.000 de bucati.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 13 Ianuarie 2017