Masinile fara sofer, mai aproape de realitate ca niciodata

Masinile fara sofer, mai aproape de realitate ca niciodata
Distribuie pe Facebook
Google testeaza masinile care se conduc singure de mai multi ani, insa pana nu demult americanii dadeau drept termen pentru introducerea lor pe sosele anul 2018. Potrivit unor surse interne, Serghei Brin, co-fondatorul companiei, ar fi discutat deja o colaborare cu un mare producator auto, astfel ca am putea vedea masinile pe strazi mult mai devreme.
Masinile Google, care pot circula singure cu ajutorul camerelor video si al senzorilor, au fost testate pe strazile din California, inca din 2010, acesta parcurgand peste 300.000 de km. Masinile Google ar putea fi introduse in trafic in curand conform unor surse care spun ca oficialii Google au ajuns la o intelegere cu un mare producator auto.
Oficialii Google sunt convinsi ca aceste masini care se conduc singure ar putea injumatati numarul de accidente rutiere si ar putea reprezenta o solutie la decongestionarea traficului.

Vezi mai jos un clip cu o astfel de masina care este folosita pe strazile unui oras din SUA de Steve Mahan, un barbat care si-a pierdut vederea in proportie de 95%

Masina care merge singura

Distribuie pe Facebook
mai multe