Noul ID.7 este primul Volkswagen din istorie care ofera aceasta dotare. Cum functioneaza sistemul

Noul ID.7 este primul Volkswagen din istorie care ofera aceasta dotare. Cum functioneaza sistemul
  • Noul ID.7 este primul Volkswagen din istorie care ofera aceasta dotare
  • Cum functioneaza sistemul
Distribuie pe Facebook

Conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Tesla Model 3, respectivul automobil al companiei din Wolfsburg beneficiaza de un sistem de climatizare cu adevarat inovator.

Prezentat publicului larg cu numai doua saptamani si jumatate in urma, chiar in prima parte a lunii ianuarie, noul ID.7 a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii Volkswagen au oferit recent - pe parcursul acestor zile, cateva informatii si detalii proaspete cu privire la gama care va inlocui, pana la sfarsitul anului 2023, versiunea cu patru portiere a legendarului Passat.

VW ID.7

VW ID.7

Altfel spus, celebrul producator german a dezvaluit ca viitorul sau rival pentru Tesla Model 3 va dispune de o instalatie de climatizare extrem de inteligenta si avansata - capabila sa regleze automat temperatura din cabina in functie de o larga varietate de factori externi, precum pozitia soarelui de pe cer.

Disponibil la vanzare in perioada imediat urmatoare - la un pret de pornire care nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, pachetul caracteristic noului ID. 7 de la Volkswagen va cuprinde inclusiv aeratoare controlate digital, prin intermediul ecranului central cu diagonala de 15 inch. Acelasi succesor al popularului Passat va mai oferi - totodata, si comenzi vocale.

In plan tehnic, alternativa constructorului din Wolfsburg la actuala Tesla Model 3 ar trebui sa puna la dispozitia cumparatorilor - de asemenea, si o versiune cu 204 CP pe puntea spate, pe fisa cu specificatii de ordin tehnic fiind asteptata sa isi faca loc si o varianta cu 299 de cai putere pe ambele punti.

VW ID.7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze VW ID.7
mai multe