Tehnologiile instalate pe noua Octavia facelift, prezentate in actiune de cehii de la Skoda

Tehnologiile instalate pe noua Octavia facelift, prezentate in actiune de cehii de la Skoda
  • Noua Skoda Octavia Facelift a fost prezentata la sfarsitul lunii octombrie
  • Versiunea imbunatatita a compactei cehe aduce blocuri optice Full LED
  • Viitorii clienti vor avea la dispozite inclusiv un ecran tactil de 9.2 inch
Distribuie pe Facebook

Blocurile optice duble instalate la nivelul partii frontale nu sunt singura noutate adusa de versiunea imbunatatita a modelului Skoda Octavia.

Respectivul automobil ceh de clasa compacta se mai poate lauda, de exemplu, si cu cateva detalii restilizate la nivelul grilei spoilerului sau capotei motorului.

Mult mai interesante sunt insa upgrade-urile aduse pachetului tehnologic, versiunea imbunatatita a modelului Skoda Octavia dispunand inclusiv de un display tactil cu o diagonala de 9.2 inch si rezolutie de 1.280 × 640 pixeli.

Suna bine, nu-i asa? Si inca nu am precizat nimic despre acel modul LTE care le permite pasagerilor automobilului ceh de clasa compacta sa poata naviga...

Skoda Octavia facelift

Skoda Octavia facelift

... pe internet, bineinteles, si cu viteze de pana la 150 Mbit per secunda, in cazul in care te intrebai. Sau despre incarcarea wireless a telefonului mobil ori compatibilitatea cu standardele MirrorLink, Apple CarPlay si Android Auto.

Apoi avem de trecut in revista diverse sisteme de siguranta activa, care permit schimbarea in siguranta a benzilor de rulare sau iesirea in marsarier din parcare.

Cateva dintre aceste echipamente - plus modul in care ele functioneaza, sunt subiectul principal al celui mai nou material video destinat prezentarii si, totodata, promovarii versiunii imbunatatite a modelului Skoda Octavia.

Dar inainte de a trece la clipul cu pricina tinem sa reamintim si doua-trei elemente caracteristice partii tehnice care insoteste automobilul ceh de clasa compacta.

Skoda Octavia facelift

Skoda Octavia facelift

Scurt si direct la subiect, clientii vor avea la dispozitie o gama de motorizari formata din cinci TSI-uri si patru TDI-uri, care anunta atat capacitati cilindrice cuprinse intre 1.0 si 2.0 litri, cat si puteri maxime cuprinse intre 84 si 184 CP.

Informatiile privind valorile din dreptul acceleratiei 0 - 100 km/h, vitezei maxime sau consumului mediu de carburant lipsesc cu desavarsire pentru moment.

Putem spune in schimb ca unitatile anterior mentionate vor fi insotite, de la caz la caz, de cutii manuale sau cu dublu ambreiaj - cea din urma beneficiind de sase ori sapte trepte de viteza, dar si de sisteme de tractiune fata sau integrala.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Skoda Octavia facelift
mai multe