Daca nu merge de bunavoie, incercam cu forta. Cehii de la Skoda insista cu farurile Octaviei facelift

  • Skoda a publicat noi fotografii si un video cu Octavia facelift
  • Accentul cade pe noul design al farurilor, blamat de toata lumea
  • Clientii vor putea comanda noua Octavia incepand cu sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a publicat mai multe fotografii oficiale si un filmulet ale modelului Octavia facelift. Chiar daca tot internetul a luat foc la vederea acelor faruri duble, cehii o tin pe a lor, iar accentul acestor noi materiale publicitare cade pe...ati ghicit...faruri.

Dupa o lunga asteptare si o multime de fotografii spion, Skoda a publicat saptamana trecute primele fotografii oficiale ale modelului Octavia facelift. Feedback-ul fanilor si a intregii lumi nu a incetat sa apara, insa cu siguranta nu a fost cel asteptat de constructorul ceh.

Skoda Octavia facelift

Chiar daca cel mai popular model al cehilor nu a primit noutati semnificative, toata lumea a luat-o razna la vederea noilor faruri duble, asemanatoare cu cele intalnite pe Mercedes-ul E-Class din seria W212. Si pe buna dreptate.

Skoda Octavia faceliftSkoda Octavia facelift

Ei bine, in ciuda acestor comentarii nu tocmai de bine, Skoda revine azi cu mai multe fotografii ale noului model, si un video, care se concentreaza tocmai pe detaliul blamat de toti...farurile.

Skoda Octavia facelift

Descrierea suna cam asa: "Liniile noii Skoda Octavia au fost simplificate, in special in partea din fata. Cele doua faruri adiacente formeaza o fata dubla cu o privire cristalina. La cerere, acestea stralucesc cu ajutorul tehnologiei full-LED. Logo-ul marcii este mult mai prezent, partea frontala este mult mai puternica, mai larga si are mai mult caracater."

Skoda Octavia facelift

Lateralele nu au suferit schimbari majore, inafara jantelor de aliaj cu dimensiuni care variaza intre 16 si 18 inch, iar spatele a primit o restilizare ceva mai vizibila, in ceea ce priveste formatul luminilor LED.

Skoda Octavia faceliftSkoda Octavia facelift

Acest design urmeaza sa se regaseasca si pe viitoarele versiuni Scout si RS, care vor beneficia deasemenea si de noile dotari. Amintim aici sistemul de infotainment imbunatatit, un nou instrumentar de bord, volanul incalzit, masutele pliabile montate pe spatele scaunelor din fata, cheia personalizata si tehnologiile de siguranta imprumutate de la Superb.

Skoda Octavia facelift

Clientii vor putea comanda noua Skoda Octavia facelift incepand cu sfarsitul acestui an, urmand ca livrarile sa inceapa in prima parte a lui 2017.

Skoda Octavia facelift

Skoda Octavia facelift

Skoda Octavia facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Skoda Octavia facelift
mai multe