Toata lumea se ingramadeste sa bifeze aceasta optiune! Compania producatoare nu mai face fata cererii

Toata lumea se ingramadeste sa bifeze aceasta optiune! Compania producatoare nu mai face fata cererii
  • Compania care produce alcantara nu mai face fata comenzilor
  • Alcantara S.p.A refuza la momentul de fata 20% dintre cereri
  • Materialul este o combinatie de poliester, poliuretan si microfibre
Distribuie pe Facebook

Uita de farurile Full-LED, incalzirea in scaune sau display-ul tactil din bord. Aceasta este, de fapt, optiunea pe care o vrei in noua ta masina!

Unii le considera simple gadgeturi pe roti si pe buna dreptate! Automobilele din ziua de astazi inglobeaza atat de multa tehnologie incat practic nu stii cu ce sa incepi atunci cand vine vorba de bifat optionale.

Exista faruri cu LED ori laser, incalzire, racire si / sau masaj in scaune, router WiFi pentru internet de mare viteza, chiar si incarcare wireless a telefonului mobil. Nu lipsesc, de la caz la caz, nici instrumentele digitale de bord, compatibilitatea cu serviciile Apple CarPlay si Android Auto ori display-ul tactil din bord.

Si nici macar nu am adus inca in discutie sistemele de siguranta activa disponibile. Avem pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, asistent pentru pastrarea benzii de rulare, plus multe altele.

Drept urmare, stirea de astazi vine ca o mare surpriza pentru toata lumea, inclusiv specialistii din industria producatoare de automobile. Cererea pentru Alcantara este in prezent atat de mare incat compania din spatele materialului care "imita" piele intoarsa nu mai face fata comenzilor; ba chiar refuza 20% din contracte.

Iar nebunia nu se va opri aici, dupa cum declara insusi Andrea Borgano, seful Alcantara S.p.A. Potrivit oficialului, cererea va creste in continuare pe masura ce dotarea respectiva va ajunge si pe masinile de volum.

Acesta este practic si motivul pentru care compania italiana pregateste o investitie de 300 de milioane de euro pentru dublarea productiei. La momentul de fata, pe portile fabricii din orasul Milano ies "numai" opt milioane de metri din materialul realizat dintr-o combinatie de poliester, poliuretan si microfibre.

Printre principalele avantaje ale alcantarei se regaseste inclusiv greutatea scazuta, cu 50% mai mica decat in cazul pielii. Doar bifand optiunea respectiva un client Lamborghini salveaza 5 kilograme, spune Andrea Borgano.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2018