Volkswagen ne pregateste de era comenzilor prin gesturi

Volkswagen ne pregateste de era comenzilor prin gesturi
  • Volkswagen publica primele informatii oficiale ale noului e-Golf Touch
  • Conceptul cu pricina propune un ecran tactil ce poate fi controlat inclusiv prin intermediul gesturilor
  • Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici incarcarea wireless sau portul USB Type C
Distribuie pe Facebook

Compania germana are cateva idei extrem de interesante pentru interiorului viitorului. Si unde altundeva sa le expuna daca nu la CES 2016?

Doua evenimente mari si late definesc luna ianuarie a fiecarui an. Primul dintre acestea a luat deja startul si ne intampina alaturi de numeroase noutati tehnologice.

Vorbim, bineinteles, despre Consumer Electronics Show, aflat in plina desfasurare in Las Vegas si de la care nu lipsesc nici numele importante ale industriei auto.

Printre companiile constructoare de masini prezente la fata locului se afla si Volkswagen, producatorul din Wolfsburg sosind alaturi de un concept car extrem de interesant.

Botezat e-Golf Touch, prototipul ne ofera cateva detalii pretioase cu privire la dotarile care vor echipa viitoarele automobile de serie ale germanilor.

Iar dintre toate acestea, ecranul tactil - de 9.2 inch si 1.280 x 640 pixeli, ce poate fi controlat inclusiv prin intermediul gesturilor reprezinta de departe atractia principala.

Conform mai multor zvonuri din industria auto, tehnologia cu pricina va sosi pe masinile de serie ale celor de la VW chiar inainte de sfarsitul anului in curs.

Revenim insa la conceptul e-Golf Touch si precizam ca prototipul cu pricina dispune si de alte bunatati tehnologice, precum incarcarea wireless, ce li se adreseaza chiar si pasagerilor spate.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici portul USB Type C sau suportul pentru sistemele MirrorLink, Android Auto, respectiv Apple CarPlay.

Intr-un final, surpriza pregatita de producatorul din Wolfsburg pentru editia din acest an a evenimentului Consumer Electronics Show impresioneaza si prin functia Personalization 2.0, care ii permite soferului sa-si salveze diverse setari intr-un cont de cloud, iar apoi sa le downloadeze intr-o alta masina.

Volkswagen e-Golf Touch

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2016