Volvo se pregateste sa lanseze noi scaune pentru copii

Volvo se pregateste sa lanseze noi scaune pentru copii
  • Volvo se pregateste sa lanseze noi scaune pentru copii
  • Modelele au fost dezvoltate impreuna cu marca Britax-Romer
  • Acestea pun accentul pe siguranta, confort si design
Distribuie pe Facebook

Impreuna cu celebra marca de scaune pentru copii Britax-Romer, Volvo urmeaza sa lanseze trei noi modele de astfel de scaune, cu accentul pus mai mult pe siguranta, confort si design.

Probabil toata lumea stie ca masinile Volvo sunt unele dintre cele mai sigure de pe piata, dar putin stiu ca inca din anii '60 testarea scaunelor si siguranta copiilor au jucat un rol important pentru compania suedeza.

Conform Lottei Jakobsson, inginer in cadrul Volvo Cars Safety Centre, “majoritatea oamenilor gasesc siguranta copiilor in masini un subiect complex si totodata confuz. Volvo s-a concentrat de-a lungul anilor sa comunice instructiuni clare despre cum trebuie instalat si folosit in mod corect un scaun pentru copii.”

Scaune Volvo pentru copiiScaune Volvo pentru copii

Noua generatie de scaune dezvoltate de compania suedeza sunt imbracate intr-o tapiterie din lana textila, mai confortabila si mai durabila, care se va comporta mult mai bine atat la temperaturi scazute, cat si ridicate.

Datorita design-ului suplu, cei mici vor avea un spatiu mult mai mare pentru picioare, astfel ca se vor bucura de un confort sporit pe durata intregului drum cu masina.

Noile scaune pentru copii fac parte din planul Vision 2020, conform caruia compania suedeza urmareste ca pana in anul 2020 nicio persoana sa nu fie ranita sau sa isi piarda viata intr-o masina Volvo, vor putea fi achizitionate incepand cu luna iunie, doar in anumite piete de desfacere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Scaune Volvo pentru copii
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2016