Alexandra Marinescu pregateste trecerea la KF3

Alexandra Marinescu pregateste trecerea la KF3
Distribuie pe Facebook

Dupa un week-end foarte pozitiv de antrenamente la echipa siciliana LenzoKart, Alexandra Marinescu va efectua o serie de antrenamente cu diverse echipe occidentale pentru a testa materialul de concurs pentru categoria juniorilor in care va lua startul incepand cu sezonul viitor.

Evolutia foarte pozitiva din week-end-ul petrecut de Alexandra Marinescu la Brolo, in fieful echipei LenzoKart, a motivat-o pe tanara sportive in dorinta de a intelege mai bine secretele categoriei KF3. In consecinta, pentru Alexandra urmeaza o perioada de testare in care va folosi materialul de concurs al echipei celebrului Danilo Rossi, urmand ca mai apoi sa testeze si cu echipa germana Ebert Motorsport, reprezentata oficiala a TopKart in Germania. Relatia cu LenzoKart ramane si ea una foarte solida, urmand ca Alexandra sa revina la volanul karturilor produse in sudul italiei pe finalul anului.

"Sunt foarte fericita ca pot testa karturile KF3 inca de pe acum, pregatind astfel trecerea de la Mini la categoria juniorilor. M-am simtit foarte bine in karturile Lenzo pe pista de la Brolo si apreciez modul profesionist in care italienii se ocupa de acest sport. Voi testa si cu alte echipe, pentru a gasi cea mai buna varianta in vederea sezonului 2013. Deocamdata cei mai importanti sunt kilometri pe pista cu noul material de concurs si modul in care vom reusi sa gestionam schimbarile dintre Mini si KF3" a declarat Alexandra.

Perioada de pregatire a sportivei din Craiova va continua pe intreaga durata a verii, urmand ca decizia referitoare la echipamentul si programul competitional pentru sezonul 2013 sa fie luata in toamna, dupa testarea ultimelor omologari.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2012