Alexandra Marinescu, teste reusite in Italia

Alexandra Marinescu, teste reusite in Italia
Distribuie pe Facebook
Pregatirea tinerei Alexandra Marinescu pentru trecerea la categoria juniorilor in sezonul viitor continua conform planului. Dupa ce la inceputul lunii trecute Alexandra testa cu echipa Lenzo materialul destinat categoriei KF3, de aceasta data olteanca a incercat materialul competitional al echipei celebrului Danilo Rossi.

Dupa retragerea din Campionatul National de Karting, Alexandra Marinescu a inceput o serie de teste in vederea trecerii de la categoria Mini la KF3, clasa dedicata juniorilor. Cum aceasta tranzitie este considerata a fi una dintre cele mai dificile in lumea kartingului, materialul de concurs fiind unul cu totul diferit, Alexandra Marinescu a decis testarea mai multor echipamente, pentru a gasi solutia ideala in vederea sezonului viitor, precum si pentru a se acomoda cu rigorile noului echipament.

Dupa o prima sesiune de teste incheiata cu succes pe pista din Brolo a echipei oficiale LenzoKart, Alexandra s-a deplasat in acest week-end in centrul peninsulei Italia pentru o sesiune de teste cu echipa celebrului Danilo Rossi. Rezultatele au fost unele foarte bune, romanca simtindu-se de indata foarte confortabil in kartul pus la dispozitie pentru acest eveniment.

"Mi-a placut foarte mult! Kartul e fantastic si rama e foarte reusita. Franele sunt foarte puternice si comportamentul kartului e unul foarte stabil. "Sta bine", cum spunem noi la curse (zambeste). Echipa lui Danilo Rossi e formata din adevarati profesionisti, care au facut toate modificarile pe care le-am cerut si care mi-au explicat totul prin intermediul telemetriei" a declarat Alexandra.

Testele s-au incheiat pentru Alexandra cu o noua deplasare la echipa LenzoKart, cu care tanara olteanca a mai realizat o sesiune de antrenamente, de care a fost foarte multumita: "E important ca reusesc sa strang cat mai multe informatii despre kartul categoriei KF3 si ca voi fi pregatita la startul sezonului viitor. Toti cei alaturi de care am testat pana acum au fost foarte amabili si mi-au demonstrat cat de important e sa poti invata de la profesionisti cum sa gestionezi o astfel de schimbare de categorie" a conchis Alexandra.

Perioada de teste nu s-a terminat aici, Alexandra Marinescu urmand sa incerce si material tehnic pus la dispozitie de alte echipe, urmatoarea deplasare urmand sa aibe loc in Germania. La finalul testelor, Alexandra va alege materialul pe care il va folosi in 2013, precum si competitiile in care va lua startul, peste hotare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 13 August 2012