CNK Dunlop 2012, a treia confruntare - la Bacau

CNK Dunlop 2012, a treia confruntare - la Bacau
Distribuie pe Facebook
Campionatul National de Karting DUNLOP 2012 programeaza, conform calendarului competitional FRAS, cea de-a treia sa etapa in acest weekend la Bacau.
Dupa doua etape in care s-au doborat consecutiv recordurile de participare la o etapa de karting disputata pe teritoriul tarii noastre, etapa a treia a actualului Campionat National de Karting DUNLOP 2012 isi asteapta paticipantii in perioada 7-8 iulie pe circuitul Selena din Bacau.
Cu exceptia claselor KF3 si ROTAX unde lideri la zi ai clasamentului general, Anton Bianca si Vonica Daniel, conduc detasat cu 82 si respectiv 81 de puncte, podiumurile generale ale tuturor celorlalte clase raman extrem de disputate. Astfel locurile doi si trei la PUFO se disputa intre Naghen Serban, Chiorean Tudor si Bota Marco. La MINI, Anton Eduard ramane lider detasat al clasei, dar locul trei umeaza sa fie din nou disputat intre Unguru Cristian si Condrea Cosmin.
Lupta cea mai stransa se da la clasa KID KART unde ocupantii primelor trei locuri, Onoaie Razvan, Craciun Andrei si Manolache Stefan, sunt despartiti de doar 4 puncte si respectiv un punct.
La N100, pilotii Dudasu Mihai si Denes Leo Huba isi vor disputa si la Bacau prima pozitie, in timp ce la KZ2 lupta se va da intre Campagnoni Nazareno si recent sositul Dugaesescu David. La KF2, scorul este strans intre Baldovin Alexandra, care ocupa acum a doua pozitie a clasamentului la general, si Iorgulescu Tiberiu, aflat la numai 1 punct in spatele ei.
Dunlop, partenerul traditional al FRAS va oferi cate un set de anvelope pentru cei mai buni trei sportivi de la fiecare din clasele KZ si Mini, dar si pentru ocupantul primului loc de la fiecare din clasele N-100, KF3, KF2 si Rotax.
Campionatul National de Karting Dunlop 2012 este organizat de FRAS cu sprijinul DUNLOP. Urmatoarea etapa a CNKD 2012 va avea loc in luna august la Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de web a FRAS sau pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2012