KARTING - Etapa a 5-a din CNK se va desfasura la Targu Secuiesc

KARTING - Etapa a 5-a din CNK se va desfasura la Targu Secuiesc
Un sport pentru toate varstele, un sport in continua ascensiune in Romania, kartingul isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult. Iata ca la noi in tara, Campionatul National de Karting a ajuns la etapa cu numarul 5. Aceasta va avea loc in acest sfarsit de saptamana pe pista din orasul Targu Secuiesc. INTRARE ESTE LIBERA!
Distribuie pe Facebook

In 7 si 8 August, pe cea mai veche pista de karting din Romania, aflata inca in circuitul sportiv national, se va desfasura etapa a V-a a Campionatului National de Karting 2010. Se vor alinia la start, piloti ce participa la clasele PUFO, MINI, KF3, KF2 si KZ2.

Pentru ca la toate clasele lupta in clasament este destul de stransa, pilotii vor incerca sa transeze clasamentul final inca de acum. Se anunta asadar o lupta foarte crancena, spectacol care trebuie urmarit cu mare interes. Asteptam iubitorii kartingului si a sportului cu motor in general, sa asiste la aceasta etapa, intrarea fiind libera. Adresa circuitului de la Targu Secuiesc este Str Fortyogo, Targu Secuiesc.

Distribuie pe Facebook
mai multe