Karting - Participarea sportivilor romani in competitiile mondiale continua

Karting - Participarea sportivilor romani in competitiile mondiale continua
Pilotul targovistean Mihnea Ioan STEFAN, legitimat al TOMIS KART Constanta, reprezentantul tarii noastre la "2010 CIK-FIA World Karting Championship & Karting Academy Trophy", a luat parte la cea de-a doua etapa a acestei competitii la Alcaniz - Spania.
Distribuie pe Facebook

Daca in prima etapa desfasurata la Wackersdorf in Germania, pilotul nostru nu a reusit sa termine decat o singura cursa, in Spania, evolutia acestuia a fost mult mai buna, reusind sa termine ambele curse.

Plecat de pe pozitia a 19-a pe grila, sportivul nostru a reusit o cursa frumoasa pana in turul 5 cand se afla pe pozitia a 11-a. Cateva mici acrosaje, l-au dus pe Mihnea la sfarsitul primei curse pana pe pozitia a 19-a.

In a doua mansa insa, plecat de pe aceeasi pozitie ca in precedenta, Mihnea a ajuns dupa doua tururi pe pozitia 21, fapt ce nu l-a descurajat pe roman. Tur de tur, Mihnea a inceput recuperarea pozitiilor pierdute si dupa sfarsitul celui de-al 12-lea tur ( ultimul ), a ocupat pozitia a 14-a.

La aceeasi competitie, participa si Brad BRUNNER, pilotul roman stabilit in Elvetia, care alearga pentru Austria. De mentionat si evolutia lui Brad, el clasandu-se pe pozitia a 17-a in ambele curse disputate in Germania, in Spania neluand startul.

In urma celor doua etape disputate, in clasamentul general, Mihnea ocupa locul 20 iar Brad locul 27.

Foto: Vali Tache

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2010