Micul Circ se intoarce la Bucuresti !

Micul Circ se intoarce la Bucuresti !
Viitori campioni ai curselor de viteza pe circuit se vor intrece in acest weekend pe circuitul bucurestean Amckart. Micutii magicieni ai volanului isi vor scoate din nou karturile la lumina pentru a se intrece in acest adevarat Campionat de viteza pe circuit din Romania rezervat kartistilor. Nu ratati asadar a IV-a etapa a Campionatul National de Karting Dunlop 2011 care se va desfasura sambata 16 iulie si duminica, 17 iulie pe cunoscutul circuit Amckart. Prezenta este obligatorie pentru orice pasionat al motorsportului.
Distribuie pe Facebook

Campionatul National de Karting Dunlop 2011, competitie organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv, intra in acest weekend in a doua sa jumatate. Disputele sunt programate sambata si duminica pe circuitul AMCKart din Tunari, care s-a dovedit o gazda excelenta pentru primele doua runde ale stagiunii si, cum vremea tine cu concurentii, spectacolul se anunta la cel mai inalt nivel, oferind o multime de puncte de atractie.

La Clasa Pufo, dupa trei etape cu tot atatia castigatori, Andrei Cerbu, Marco Bota si Cosmin Condrea incearca sa-si treaca in palmares al doilea succes din 2011 si, evident, sa se plaseze intr-o postura privilegiata inaintea sprintului final al sezonului. Absent la ultima runda, derulata pe circuitul din Bacau, Vladimir Simion spera sa confirme startul excelent de stagiune, marcat de doua victorii, insa Eduard Buhas, castigatorul ultimei etape, ori Adrian Plamadeala (locul 3 in runda precedenta, la prima aparitie in CNKD 2011), spera sa-i strice socotelile si sa-si adjudece prima pozitie la Mini.

Theodor Nicoara este favorit la Kid Kart, Bogdan Stan si Florin Moldovan sunt pilotii care s-au duelat pana acum la N-60, in timp ce Balazs Bokor si Marian Heltuoana sunt, pe hartie, pilotii care se vor bate pentru victorie la N 80. Iar daca la N-ICA este greu de ales un favorit, rundele precedente oferindu-ne 8 nume de concurenti care vizeaza podiumul, la KF2 lucrurile stau complet diferit, Tiberiu Iorgulescu fiind, pana acum, singurul protagonist al CNKD 2011 care a izbutit procentaj 100% de victorii, cedand suprematia doar intr-o singura mansa, prima a rundei secunde.

Clasa KF3 ne propune o lupta in 3, intre Andrei Oprea, Alex Prunaru si Maximilian Junger, cel din urma fiind castigatorul ultimelor doua etape, in timp ce KZ2 pare o afacere intre Paolo Gagliardini si Mazareno Compagnoni. La ROTAX este de asteptat un duel pentru suprematie intre Loredana Demeny si Daniel Vonica, piloti care se afla, la acest moment, la egalitate de puncte, pe prima pozitie a clasamentului general. Firesc, asa cum ne-au obisnuit si rundele precedente, nu sunt excluse surprizele, acestea urmand sa confere o doza suplimentara de sare si piper competitiei din acest weekend.

De mentionat ca si la aceasta etapa Dunlop va premia cu un set de anvelope primii cinci concurenti de la clasele KF3 si Mini.

Distribuie pe Facebook
mai multe