Obiective atinse pentru echipa Real Racing

Obiective atinse pentru echipa Real Racing
Distribuie pe Facebook

Prima etapa a Campionatului National de Karting 2012 a avut loc in acest sfarsit de saptamana pe circuitul bucurestean AMCKart. Echipa Real Racing a fost prezenta la aceasta etapa cu dorinta de a realiza obiectivele de acomodare cu competitia si cu materialul de concurs pentru pilotii aflati la primele sezoane.

Andrei Margarit si-a facut debutul in competitiile de karting cu un loc 3 in clasa "pufo" destinata mezinilor, reusind chiar sa conduca una dintre mansele de concurs.

Clasa mini a fost una foarte disputata, cu multi piloti rapizi, dar si cu incidente de cursa. Alexander Prelea a reusit o clasare pe locul 6 in clasamentul final, in vreme ce Kristopher Schlett s-a clasat al 7-lea. Mihai Tariceanu a terminat cursa pe locul 8, in vreme ce Vasile Didila s-a clasat al 11-lea, realizand depasiri incitante. Pe locul 12 in clasamentul clasei a fost debutantul Andrei Ponta, care a luat pentru prima data startul in aceasta categorie. Debutul a fost unul foarte bun pentru tanarul Ponta, care s-a clasat pe locul 5 in calificari. Abandonul din prima mansa, cumulat cu rezultatul bun din mansa 2 i-au adus lui Andrei Ponta locul 12 in clasamentul final.

La categoria seniorilor Eduard Barloiu a facut o cursa foarte buna, terminand al 4-lea in ciuda unei concurente foarte acerbe.

Despre evolutia echipei Constanti Raileanu, Team Managerul Real Racing, a delcarat: "Suntem multumiti de rezultatele obtinute. Pentru multi dintre pilotii nostri a fost o etapa de inceput, in care au facut cunostinta cu rigorile noilor categorii. Pentru ceilalti a fost o cursa de acomodare in care si-au demonstrat potentialul. Asteptam cu nerabdare urmatoarele etape si, evident, rezultatele din ce in ce mai bune!".

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Karting va avea loc in perioda 19-20 mai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2012