Petrut Florescu, la Cupa Romaniei!

Petrut Florescu, la Cupa Romaniei!
Petrut Florescu va participa in acest week-end la Cupa Romaniei la Karting 2012. Competitia se va desfasura pe kartodromul AMCKART, de langa Bucuresti. Aceasta va fi prima editie a Cupei Romaniei, unde se va concura la clasele Pufo, Mini, KF3, KF2, N100, KZ2 si Rotax MAX.
Distribuie pe Facebook
"Din punctul meu de vedere, organizarea Cupei Romaniei la Karting este o idee foarte buna. Sunt sigur ca voi avea parte de o concurenta puternica si il astept la start si pe Denis Marcu", a declarat Petrut Florescu.
Petrut va alerga la clasa KF3. Tanarul de 13 ani cunoaste foarte bine pista in lungime de 1246 m, unde a castigat de peste 10 ori pana in prezent. "Acesta este un traseu tehnic, insa avantajul este de partea mea, pentru ca il cunosc centimetru cu centimetru", a completat Petrut Florescu.
Vineri, pe pista bucuresteana se vor desfasura antrenamentele. Sambata vor avea loc calificarile, in timp ce duminca se vor alerga prefinalele si finalele.

Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul national si european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2012