Petrut Florescu, la trofeul Ayrton Senna

Petrut Florescu, la trofeul Ayrton Senna
Petrut Florescu va participa in acest week-end la prima din cele trei etape ale trofeului de iarna Ayrton Senna. Aceasta este ultima dintre cele mai importante curse de karting ale anului.
Distribuie pe Facebook

Denumita editia 16+1, intrecerea se va desfasura pe Circuitul International Napoli de la Sarno. Petrut Florescu nu este la prima participare pe aceasta pista. In 2012, tanarul de 13 ani a concurat la Sarno, in etapele din Winning Series of Karting, la clasa KF3.

"Merg la Sarno gandindu-ma la un rezultat cat mai bun. Este un circuit care imi place, indiferent de conditiile in care se ruleaza. Am inteles ca in acest week-end va fi uscat, iar sesiunile de antrenamente vor fi decisive", a declarat Petrut Florescu.

Formatul de concurs va fi unul atipic. Astfel, prima etapa se va alerga pe 25 noiembrie. Celelalte doua runde se vor desfasura o saptamana mai tarziu - cea de a doua pe 1 decembrie, iar cea de a treia pe 2 decembrie. La start se vor afla peste 100 de concurenti.

"Vor fi piloti foarte buni, dar asta inseamna un mare castig pentru mine. Merg la trofeu Ayrton Senna si pentru ca este o foarte buna cursa pregatitoare, ultima inaintea sezonului 2013", a completat Petrut Florescu.

Vineri, pe circuitul Sarno se vor desfasura antrenamentele. Sambata vor avea loc calificarile, in timp ce duminca se vor alerga finalele.

Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2012