Real Racing la final de sezon 2012 de karting

Real Racing la final de sezon 2012 de karting
Distribuie pe Facebook

Ultima etapa din Campionatul National de Karting se va desfasura in acest week-end, pe circuitul de la Targu Secuiesc. Echipa Real Racing, manageriata de Constantin Raileanu, va avea o singura absenta - Vasila Didila nu va face deplasarea la Targu Secuiesc. Singurul pilot Real Racing, care are sanse teoretice la un titlu national este Alexander Prelea. Alexandru concureaza la clasa Mini si are 114 puncte in clasamentul general, cu 31 mai putin decat liderul Leonard Borlovan. Ceilalti piloti Real Racing au iesit din lupta pentru trofeele sezonului, dar per total, in 2012 au avut evolutii foarte bune. La clasa Mini, Andrei Margarit este pe locul 3, iar la KZ2, Eduard Birloiu este pe locul 2 la general.

"Speram sa urcam pe podium la Targu Secuiesc. Pana acum, evolutia a fost pozitiva. Antrenamentele au fost foarte bune, iar timpi dintre cei mai rapizi", a declarat Constantin Raileanu. La Targu Secuiesc, la clasa KF3, Real Racing va avea si un pilot din Turcia - Cetin YGIT. Acesta este primul sau an la KF3, iar pana acum a fost unul promitator. "Scopul sau este sa participe si sa acumuleze experienta in Campionatul Sud Est European, o competitie in care se poate strange puncte cu prezente si in campionatul romanesc", a completat Constantin Raileanu.

La Targu Secuiesc, lista de start este una foarte bogata, iar numarul concurentilor a crescut, ceea ce este un lucru pozitiv pentru viitorul Campionatului National de Karting.

Week-endul de cursa de la Targu Secuiesc se va desfasura pe durata a doua zile. Sambata vor avea loc calificarile, iar duminica finalele.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2012