Romania reprezentata la competitia internationala 24H Karting

Romania reprezentata la competitia internationala 24H Karting
Kartingul se extinde si la noi, iar faptul ca un echipaj romanesc participa intr-o asemenea competitie de nivel international nu poate decat sa bucure lumea motorsportului din Romania. 24H Karting este replica celebrei competitii de automobilism de anduranta. Le uram succes pilotilor nostri si ii asteptam cu rezultate bune!
Distribuie pe Facebook

Federatia franceza de automobilism, FFSA, organizeaza in week-end-ul 28-29 August 2010, pe celebrul circuit de karting Alain Prost - Mans, a 25-a editie a cursei de 24 de ore la karting. Evenimentul, este replica celebrei curse de anduranta din automobilism.

Pentru a doua oara in istoria acestui eveniment, este prezent si un echipaj romanesc, Constantin Raileanu, team-managerul echipei de karting Real Racing Tulcea, fiind cel care a facut posibila aceasta participare.

Echipajul ce va reprezenta tara noastra, este format din Constantin Raileanu, Viktor Stefan, legitimat la Skat Kart Tg Secuiesc, Salvatore Arcarese, pilotul italian de origine romana, legitimat la Real Racing Tulcea si pilotul francez Stephane Picque. Pilotii nostri vor alerga cu un sasiu TonyKart, echipat cu motor Vortex si vor avea numarul de concurs "9".

La start sunt inscrise 40 de echipaje, avand piloti din Franta, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Argentina, Rusia, Statele Unite, Italia, Republica Moldova si Romania. O prezenta notabila la acest eveniment este si marele pilot de IndyCar si Formula1, Sebastien Bourdais, cel ce va da startul cursei. Pilotul francez al celor de la Peugeot, a castigat aceasta cursa in anul 1996.

Vineri se vor desfasura antrenamentele cronometrate si sambata, la ora locala 15:00 (16 ora Romaniei), urmand a se da startul competitiei.

La precedentra participare, in 2007, reprezentantii nostri, au ocupat un onorabil loc 24. Speram ca de data aceasta, vor obtine o pozitie mai buna, chiar daca aceasta cursa este cea mai solicitanta competitie de karting.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 26 August 2010