Victorie pentru Alexandra Marinescu in prima etapa a CNK!

Victorie pentru Alexandra Marinescu in prima etapa a CNK!
Distribuie pe Facebook
Prima etapa a Campionatului National de Karting s-a desfasurat in acest sfarsit de saptamana pe circuitul AMCKart din Bucuresti. Clasa Mini a fost cea mai disputata a competitiei, cu multi concurenti valorosi la start. Alexandra Marinescu a dovedit o determinare deosebita, reusind sa termine pe prima pozitie ambele manse de concurs, in ciuda pauzei competitionale foarte lungi dinaintea acestui sezon.

Antrenamentele au inceput dificil pentru Alexandra, care urcase pentru ultima data in kart cu peste 4 luni in urma. Desi a plecat din pozitia a treia a grilei de start in mansele de calificare, Alexandra a reusit sa castige ambele curse si si-a asigurat prima pozitie pe grila in vederea manselor de concurs.

Prima mansa de concurs a fost castigata detasat de Alexandra Marinescu, care s-a desprins rapid de pluton si a reusit sa pastreze prima pozitie pana la final. Cea de-a doua mansa a fost castigata de Alexandra, care a confirmat astfel progresul evident din week-end-ul de la Bucuresti.

"Am venit la prima etapa a sezonului dupa ce in ultima cursa a anului trecut mi-am fracturat clavicula si am fost nevoita sa trec printr-o perioada de recuperare. M-am acomodat repede cu pista si cu materialul de concurs, iar victoria a venit firesc. Clasa Mini este una foarte disputata si in acest sezon, dar am incredere in mine si sper sa reusesc evolutii la fel de bune si in etapele care urmeaza", a declarat Alexandra.

Din cauza reglementarilor Federatiei Internationale de Automobilism concurentii din categoria Mini nu mai au dreptul de a participa la competitii internationale. Drept urmare, urmatoarea cursa in care va lua startul Alexandra Marinescu va fi etapa Campionatului National de Karting care va avea loc in perioada 19-20 mai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2012