Bucuresteni, azi lasati-va masina acasa. VA FI HAOS!

Bucuresteni, azi lasati-va masina acasa. VA FI HAOS!
  • Strada Paris este inchisa
  • Circulatia va fi inchisa pana la ora 17:00
  • Soferii sunt sfatuiti sa lase masinile acasa
Distribuie pe Facebook

De parca intr-o zi normala Politia Rutiera si-ar face treaba si ar dirija eficient traficul, de parca intr-o zi normala soferii ar respecta regulile si ar respecta legea, colac peste pupaza, astazi se anunta a fi cel mai mare haos al anului. Din simplul motiv ca un punct fierbinte al capitalei, Piata Victoriei, se va inchide complet.

Transportatorii manifesteaza azi in Piata Victoriei intre ora 5:00 si 17:00, adica toata ziua. Nu sunt de condamnat, ca doar au motive destule din cauza parlamentarilor absolut cretini care au impus taxe si accize cretine, asigurari RCA absolut nejustificat de mari, insa nu trebuie sa mai sufere alaturi de ei si cateva sute de mii de soferi.

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca centrul se va inchide dupa cum urmeaza:

- pentru manifestaţia publică, din Piaţa Victoriei, începând cu ora 05.00, se va restricţiona traficul rutier, pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Presei Libere (Zona Centrală - Mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se, permanent, circulaţia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu;
- Str. Paris şi pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei;
- începând cu ora 05.00, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulaţie pe sens, între Bd. Aviatorilor şi Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu.

Bucuresteni, azi lasati-va masina acasa. VA FI HAOS!

Restricţiile rutiere vor fi în vigoare, până la ora 17:00, cel târziu.

Rute alternative:
- Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogării-DN1;
- Bd. Ion Mihalache - Bd. Mareşal Averescu - Bd. Mărăşti - Piaţa Montreal – DN1.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, în această perioadă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră şi să utilizeze rutele ocolitoare.

Nu trebuie sa uitam ca Piata Victoriei este un nod important de circulatie in Bucuresti. Majoritatea masinilor care vin din zona de nord a capitalei, cei care fac naveta, trec pe aici. Mai mult, este singurul loc cu trafic mare, in afara de Calea Dorobanti care oricum este mereu blocata, ce face legatura cu Piata Romana. In cazul in care Politia Rutiera nu este la datorie in toate intersectiile Bucurestiului, ne asteptam sa fie un vacarm urias in trafic. Mai exact, va recomandam sa folositi metroul, bicicleta sau mersul pe jos, daca nu vreti sa va umpleti de nervi.

Distribuie pe Facebook
mai multe