Inca se mai da spaga pentru obtinerea permisului in Romania: pupici, bani, sau mai rau...

Inca se mai da spaga pentru obtinerea permisului in Romania: pupici, bani, sau mai rau...
  • Spaga se numea "romani" sau "cartofi"
  • Costel-Adrian Anton, mare Don Juan care abuza femeile
  • Raspunsuri soptite pentru sexul de o noapte
Distribuie pe Facebook

Publicatia Adevarul spune ca un agent principal de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere Covasna a fost arestat si trimis in judecata pentru coruptie si folosire abuziva a functiei in scopuri sexuale. Se numeste Costel-Adrian Anton si abuza de functia lui pentru a obtine sex de la femeile care doreau obtinerea permisului de conducere.

Desi e greu de crezut, in Romania europeana a anului 2016, inca exista agenti corupti care iau spaga pentru a-ti da permisul de conducere mai usor. Se intampla in mai multe judete, insa ultimul caz rezolvat de procutorii DNA vine din Covasna, acolo unde un bugetar platit din banii nostri, un politist care a jurat sa ii apere pe cetateni si sa promoveze dreptatea, pe numele sau Adrian Anton, a fost trimis in judecata pentru coruptie si abuz in serviciu, dar si pentru folosirea abuziva a functiei in scopu sexual.

Spaga se numea "romani" sau "cartofi"

Investigatia DNA a scos la iveala faptul ca doi instructori auto de origine maghiara, Gabor Koter si Laszlo Elemer Gal, au inceput sa aiba o colaborare cu doi politisti, Ilie Filip si Adrian Anton. Instructorii se suparau ca agentii le picau elevii, asa ca au inceput prietenia cu cei doi inculpati dornici de spaga. Totul a inceput lejer, cu achitarea unei note de plata la restaurant, dupa care au inceput discutiile pentru obtinerea unor foloase materiale. Instructorii ii invatau pe elevi sa achite spagi cuprinse intre 100 si 1000 de lei, din care isi trageau si ei parte, dar marea majoritate a banilor ajungea la politistii corupti. Spaga era denumita prin telefon "romani" sau "cartofi".

Costel-Adrian Anton, mare Don Juan care abuza femeile

Monitorizarea DNA a mai scos la iveala ca agentul Anton era dornic de relatii sexuale cu eleve, in schimbul promovarii acestora la examen. O femeie care a intrat in contact cu Anton a spus investigatorilor ca politistul a observat-o in timpul lectiilor de condus. Instructorul auto, Gabor Koter, i-ar fi spus sa opreasca la o benzinarie, unde erau alti colegi, si a coborat sa bea o cafea. In timp ce astepta in masina, a urcat o persoana pe care nu o cunostea si care i-a spus „am vazut o fata frumoasa si trebuie sa o cunosc”, solicitandu-i totodata „un pupic”. Era nimeni altul decat Don Juan aka. Costel-Adrian Anton. Femeia, socata, l-a refuzat, dar, ulterior, la proba pe calculator a picat examenul. Anton i-a cerut numarul de telefon, au iesit la masa impreuna, dupa care au stabilit cum sa o ajute pe femeie sa treaca proba. Ulterior, femeia s-a dus la politist acasa, unde a "picat la castravete".

Raspunsuri soptite pentru sexul de o noapte

Pe 18 aprilie 2016, femeia care a picat in mrejele agentului de politie Costel-Adrian Anton, a fost ajutata de acesta ca sa promoveze examenul teoretic. El i-a soptit femeii raspunsurile pentru ca aceasta sa le selecteze pe cele corecte la calculator, lucru confirmat si de inregistrarile video din sala, femeia reusind sa promoveze cu 22 de puncte.

Procurorii DNA au mai spus ca aceasta femeia este doar una care a cazut in capcana lui Anton, politistul facand sex cu mai multe femei in schimbul promovarii acestora la examen. Trist, dar adevarat. Pe de-o parte ca politia romana accepta in sistem asemenea specimene, pe de cealalta parte, ca femeile sunt in stare sa se culce cu orice libidinos pentru un permis de conducere.

Spaga ceruta pe fata de la elevi

Adevarul.ro mai spune: "Pe 7 aprilie 2016, în timp ce completa fişa altui candidat, Anton a descoperit un plic cu bani în care erau 400 de lei. Ulterior i-a arătat următorului candidat plicul şi i-a spus: „Aveţi ceva pentru mine? Băgaţi…. Tre să trăim. Ce să-i faci, asta-i viaţa”. Întreaga scenă a fost filmată ambiental de anchetatori. Cu o altă ocazie, de asemenea filmată ambiental, Anton le explica unor tineri că, dacă vor pica proba, taxa de reexaminare este de 700 de lei, dar că: „Mai bine la băiatu…. Cu ceva! Na, mă, băieţii ăştia o pus câte 300… de căciulă… da puneţi… câte 250“, a fost preţul cerut de Anton.


Sursa: Adevarul.ro
Distribuie pe Facebook
mai multe