Rabla in rate, pe credit sau leasing

Rabla in rate, pe credit sau leasing
Daca pana acum Rabla era data la schimb cu o masina noua doar daca cumparatorii dispuneau de surse financiare proprii, de astazi, 13 iulie, cei interesati pot apela la finantare prin credite sau leasing, potrivit unui ordin al ministrului Mediului.
Distribuie pe Facebook

Acelasi ordin mai stabileste ca un proprietar poate beneficia de prima de la stat pentru fiecare autovehicul casat, programul Rabla fiind extins, prin introducerea primei de casare si pentru vehiculele comerciale usoare, anunta Mediafax.

Potrivit aceluiasi act normativ, un proprietar poate beneficia de mai multe prime de casare, prin achizitionarea mai multor autovehicule noi, in schimbul predarii spre casare a unui numar echivalent de masini uzate.

"Prima de casare se scade de catre producatorul validat din pretul autovehiculului nou, diferenta fiind asigurata de proprietar din surse financiare proprii, inclusiv credite bancare sau prin finantare in baza unui contract de leasing financiar", se arata in ordinul ministrului Mediului.

Odata eliminata cea mai mare piedica in calea bunei desfasurari a acestui program, asigurarea finantarii, acum achizitia de masini noi prin Rabla nu mai depinde decat de capacitatea fiecaruia de a suporta ratele la banca si de planurile financiare proprii.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2009