Rovinieta electronica a strans 100 de milioane Euro din amenzi

Rovinieta electronica a strans 100 de milioane Euro din amenzi
E groasa! Daca ai mers fara rovinieta pe drumurile unde sunt amplasate camerele fixe sau mobile, ai fost prins cu siguranta. Numai in ultimele 2 luni au fost date amenzi soferilor care nu au avut taxa de drum platita, in valoare de 100 de milioane de Euro. Daca nu ai primit nicio amenda acasa, inca nu e prea tarziu: aceasta vine cu 2 luni intarziere, din cauza numarului urias de soferi in ilegalitate.
Distribuie pe Facebook

Un alt motiv extraordinar de bun sa nu cumva sa vinzi o masina fara sa o radiezi de la circa financiara. Amenda de rovinieta nu vine la sofer ci vine la cel care are masina inscrisa la fisc. Sau cel mai bine este sa mergi cu o masina scoasa din evidentele financiare, pentru ca amenda nu are unde sa fie trimisa.

Numai in ultimele doua luni, CNADNR a dat amenzi de 100 de milioane de Euro. Evident, nu toti acesti bani se vor materializa, pentru ca isi vor da seama ca multe masini sunt scoase din evidenta sau vandute si nu mai apartin celui care va primi amenda acasa.

Nimeni nu vrea sa faca primul pas, nici soferii, nici CNADNR. Noi zicem ca nu avem drumuri si conditii ca sa fim motivati sa platim rovinieta, autoritatile zic ca nu au cum sa faca drumuri daca soferii nu platesc. Si probabil ca aceasta situatie va dainui multa vreme de acum inainte. Tu ai primit amenda de rovinieta?

Rovinieta electronica aduca 100 de milioane de Euro la buget din amenzi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2011