Scapam, in sfarsit, de masinile parcate pe trotuar? Deputatii au votat miercuri pentru ridicarea acestora

Scapam, in sfarsit, de masinile parcate pe trotuar? Deputatii au votat miercuri pentru ridicarea acestora
  • Scapam, in sfarsit, de masinile parcate pe trotuar?
  • Deputatii au votat miercuri pentru ridicarea acestora
Distribuie pe Facebook

Camera Deputatilor a votat astazi, in calitate de for decizional, ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe trotuar.

Masinile parcate pe trotuar ar putea deveni, in perioada urmatoare de timp, doar o amintire urata. Deputatii au votat miercuri, cu un numar de 232 de voturi "pentru", trei "impotriva" si 29 de abtineri, un proiect ce prevede modificarea alineatului 1 al articolului 64 din Codul Ruter.

Potrivit documentului publicat pe siteul oficial al Camerei Deputatilor, "alineatul 1 al articolului 64 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 670 din 3 august 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

Politia Rutiera poate dispune ridicarea vehiculelor stationate neregulamentar. Ridicarea si depozitarea vehiculelor in locuri special amenajate se realizeaza de catre administratiile publice locale sau de catre administratorul drumului public, dupa caz.

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu modificarile aduse prin prezenta lege, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, dandu-se textelor o noua numerotare", conform materialului mentionat anterior.

Distribuie pe Facebook
mai multe