Sondaj de opinie: merg sau nu radarele de pe autostrada noua Cernavoda-Constanta?

Sondaj de opinie: merg sau nu radarele de pe autostrada noua Cernavoda-Constanta?
In caz ca nu stiati, portiunea noua de autostrada finalizata anul trecut are in dotare o serie de aparate de radar noi, statice. Aparatele de radar fixe de pe autostrada A2 sunt montate, insa nu se stie daca sunt si functionale momentan. Conform Politiei, exista 6 aparate de radar pe fiecare sens. Tu ce crezi, sunt radarele functionale sau nu?
Distribuie pe Facebook

Pentru ca in aceasta perioada numarul celor care merg spre litoral este urias, poate dam de ceva oameni care stiu raspunsul la aceasta intrebare. Poate ca au avut cu ei un detector de radar care a piuit in dreptul acestora, poate ca au auzit vreun zvon sau poate chiar au primit deja amenda prin posta. Cert este ca pe noua autostrada care se intinde de la Cernavoda la Constanta sunt nu mai putin de 12 astfel de aparate gata instalate.

Portiunea de drum care a fost inaugurata anul trecut de Victor Ponta a fost finalizata abia de curand, dar nici acum in proportie de 100%. Momentan, nu exista gard de izolare impotriva animalelor salbatice si domestice, iar marcajele sunt derutante atat la intrarea in Constanta cat si la iesire. Iar benzinariile si parcarile lipsesc complet. Grupruile sanitare sunt din cele ecologice momentan. Chiar si asa, se pare ca au existat bani pentru instalarea unor aparate de radar nedetectabile.

Noile aparate de radar de pe tronsonul Cernavoda-Constanta functioneaza pe baza calcularii vitezei pe care o are masina pe o anumita distanta, astfel putandu-se afla cu usurinta cat avea la suta de kilometri in timpul acelui moment.

Sondaj

Sunt functionale radarele de pe autostrada A2?

Distribuie pe Facebook
mai multe