Tuning la scara 1/43: Macheta GTstreet pentru fanii TechArt

Tuning la scara 1/43: Macheta GTstreet pentru fanii TechArt
Iata un nou motiv de bucurie pentru colectionarii de machete din intreaga lume! Celebrul tuner TechArt ofera tuturor pasionatilor de Porsche-uri modificate un model GTstreet la scara redusa. In plus, la doar 300 exemplare produse, aceasta fascinanta macheta este o adevarata piesa de colectie.
Distribuie pe Facebook

Creatiile companiei germane TechArt sunt recunoscute in intreaga lume pentru doua caracteristici greu de egalat: performante impresionante, capabile sa-ti taie respiratia si aspect unic, ce se remarca inca de la prima aparitie. Iar modelul GTstreet reprezinta o dovada in acest sens. Avand la baza deja-potentul Porsche 911 Turbo, tunerul din Leonberg adauga pana la 660 cai putere si 860 Nm, valori ce propulseaza extrema creatie pana la o viteza maxima de 339 km/h. Asta dupa accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde si de la 0 la 200 km/h in numai 10.4 secunde.

Si inca nu ai vazut totul! In cazul in care detii versiunea cu facelift a supercarului din Stuttgart, TechArt GTstreet beneficiaza de aproape 620 cai putere, insa multumita inteligentei transmisii PDK va accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3.0 secunde (mai exact, 2.9 secunde)! Suna bine, nu-i asa? Atunci afla ca bariera celor 200 km/h este spulberata dupa aproximativ 9.3 secunde, in timp ce viteza maxima este de 333 km/h.

Este adevarat, macheta din cazul de fata nu se poate lauda cu astfel de performante, insa pastreaza aspectul vulgar ce vine la pachet cu versiunea reala. Interesat de noua piesa de colectie a celor de la TechArt? Atunci afla ca micul GTstreet, disponibil la o scara 1/43 in doar 300 exemplare, poate fi achizitionat via car.tima GmbH la un pret de 60 euro.

Tuning la scara 1/43: Macheta GTstreet pentru fanii TechArt

Distribuie pe Facebook
mai multe