Un Lamborghini placat cu aur, cea mai scumpa macheta din lume

Un Lamborghini placat cu aur, cea mai scumpa macheta din lume
  • Compania Robert Gulpen Engineering a produs cea mai scumpa macheta din lume
  • Vorbim mai exact de un Lamborghini din aur masiv si alte pietre pretioase
  • Macheta auto va fi vanduta cu un pret de pornire de 7.5 milioane dolari
Distribuie pe Facebook

In cazul in care te intrebai care este cea mai scumpa macheta din lume, raspunsul este cat se poate de simplu: un Lamborghini Aventador LP700-4 placat cu aur si pietre pretioase, care va fi vandut cu un pret de 15 ori mai mare decat originalul.

Un Lamborghini Aventador LP700-4 cu caroserie pretioasa nu a fost inca produs, insa o astfel de macheta a fost prezentata deja in Dubai. Exclusivistul automobil poarta semnatura specialistilor RGE (Robert Gulpen Engineering) si va fi vandut in cadrul unei licitatii, care va porni de la modestul pret de 7,5 milioane de dolari (dintre care 650.000 de dolari vor fi donati in scop caritabil).

Caracteristicile noului Lamborghini Aventador placat cu aur

Lamborghini-ul Aventador LP700-4 destinat excentricilor multimilionari va fi realizat dintr-o bucata de 500 de kilograme de aur masiv. Celelalte metale si pietre pretioase ce vor fi folosite la constructia masinii sunt estimate la valoarea de 2,64 milioane de dolari.

Lamborghini Aventador din platina si diamante

Chiar daca a primit eticheta de "cel mai scump model auto din lume", viitorul Lamborghini aurit nu exceleaza la capitolul motorizare, asa cum o face originalul Lamborghini Aventador LP700-4 (cu motorul V12 care te aduce de la 0-100 km/h in doar 2,9 secunde!) - din motive lesne de inteles.

In ciuda faptului ca nu se va remarca prin performantele sale pe sosea, viitorul Lamborghini imbracat in aur va intra la trei categorii principale in Cartea Recordurilor Guiness: cel mai scump model de masina din lume, cea mai sigura vitrina (care include geamuri blindate!) si cel mai luxos logo.

Lamborghini Aventador din platina si diamante

Compania germana care va produce modelul sustine ca masina poate fi o investitie solida pentru viitor, datorita metalelor si pietrelor pretioase a caror valoare va creste gradual si semnificativ de la un an la celalalt.

Potentialii cumparatori pentru Lamborghini-ul Aventador LP700-4 placat cu aur

Desi pretul de 7,5 milioane de dolari ar putea sugera o cerere destul de mica pentru modelul de lux, exista numeroase voci care sustin ca prototipul a starnit deja interesul unor potentiali cumparatori, care intentioneaza sa liciteze pentru excentricul Lamborghini Aventador LP700-4 placat cu aur.

Lamborghini Aventador din platina si diamante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Aventador din platina si diamante
mai multe