2020 va fi anul Bugatti. Francezii pregatesc o surpriza pentru Salonul Auto de la Geneva

2020 va fi anul Bugatti. Francezii pregatesc o surpriza pentru Salonul Auto de la Geneva
  • Bugatti pregateste o noua versiune pentru Chiron
  • Pachet aerodinamic nou cu aripa spate fixa
  • Deubutul ar fi programat pentru Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile este asteptat sa lanseze o noua versiune a modelului Chiron la Salonul Auto de la Geneva. Tot aici ar urma sa fie prezentata si versiunea de productie La Voiture Noire.

Francezii de la Bugatti au tinut prima pagina a site-urilor auto in septembrie 2019, atunci cand au depasit bariera celor 300 mph cu un Chiron special modificat pentru aceasta performanta. Cu Andy Wallace la volan, prototipul a atins 490.4 km/h pe pista de incercari a nemtilor de la Volkswagen si partea cea mai buna este ca 30 de norocosi vor putea avea in garaj versiunea de serie a masinii care a stabilit recordul.

Un exemplar va putea fi admirat, cu siguranta, in cadrul standului Bugatti de la Geneva, acolo unde fanii vor putea studia indeaproape o versiune functionala a lui La Voiture Noire, dar si un model misterios pe care brand-ul din Molsheim l-a anuntat pe retelele de socializare. Imaginea nu a fost insotita de vreun detaliu suplimentar astfel ca au lasat loc de speculatii. Mai multe voci sustin acum ca ar fi vorba despre o noua versiune penru Chiron.

Denumita Chiron R, aceasta va propune, inainte de toate, un pachet aerodinamic nou cu o aripa spate fixa. Noul Chiron R ar urma sa se situeze in gama intre Chiron Sport si acel Chiron Super Sport 300+ de care vorbeam mai sus.

Bugatti Chiron R

Bugatti Chiron va primi in viitorul nu foarte indepartat un succesor, asta dupa ce reprezentantii producatorului din Molsheim au declarat recent ca productia super masinii cu 1500 de cai putere se apropie de final. Din totalul de 500 de exemplare Bugatti ar mai avea de asamblat mai putin de 100 iar ultimul este asteptat sa iasa de pe linia de asamblare pana la finalul anului viitor.

"Vom prezenta alte vehicule de inalta performanta in 2002, pentru ca Bugatti ramane fidel filozofiei de a dezvolta cele mai bune masini din lume," spunea Stefan Winkelmann, CEO-ul Bugatti, cu putin timp in urma.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2020